Wsbux Dispute

Başlatan enderege, 13 Haziran 2011, 18:54:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Wsbux geçenlerde Paypal ödemelerini kapatmıştı. Alertpayda olsun bizim olsun demiştim. Bugün 100 tık kontenjanı doldu. ve 20$ ım birikti. Ama iki gündür saldırı var bahanesi ile hiç ödeme yapmıyor site. Bugün bir ara  PP ve AP ödemeleri manuel yapılacak dendi. Bende istedim ödemeyi. Beklemeye alındım. Ne gelen var nede giden. Akşam üstü ise site server taşıma bahanesi ile kapandı. Sinir katsayım yükseldi ve canıma tak dedi. Açtım disputeyi. Bilginiz olsun. Sonucunuda bildiririm.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Salak herif wsbux u büyük harfle yazmış, ulaşamayanlara duyurulur ...

Twitter: http://www.twitter.com/wsbux

enderege

Hesabımı askıya almışlar. ve wsbux un payment proof sayfasında Paypal hesabıma 19.51$ yatmış gözüküyor. Herhalde paypal paranın üstüne yattı!  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2011, 21:15:37
Hesabımı askıya almışlar. ve wsbux un payment proof sayfasında Paypal hesabıma 19.51$ yatmış gözüküyor. Herhalde paypal paranın üstüne yattı!  :D
Ss sini alıp PP ile paylaş bence...

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Haziran 2011, 00:53:41
Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2011, 21:15:37
Ss sini alıp PP ile paylaş bence...

Aldım hocam kaçmaz. ve pp a sordum. Geldimi diye?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 15 Haziran 2011, 01:07:25
Aldım hocam kaçmaz. ve pp a sordum. Geldimi diye?

O zaman,
"Gelseydi, hesabınızda görürdünüz" gibi salak bir cevaba hazır ol :D

enderege

Yok demediler. Ben önce dipute açmıştım. Bu ekran görüntüsünü mail olarak attım. Dosyaya iliştirin diye. Onlarda bana döndüler. Dosyanıza ekledik. Yardımcı olacağız dediler. Allah razı olsun.  ;D Bide çözerlerse dahada Allah razı olsun. ;D ;D

enderege

wsbux dan mail geldi.
Buda son kurnazlığı. Rüşvet!

Hi enderege,

As you can see here: http://wsbux.com/forum.php?topic=2477  There exists only 2 disputes (it is your dispute). Please close it and so that we can pay to other members instantly. If you close your 2 disputes, we will activate your account again (you are suspended because of opening dispute) give you 100 direct referrals.

Waiting for your good news.

Regards...

Sadece benim disputem varmış ve 100 direk ref karşılığı disputeden vazgeçicem.  :D

enderege

ve Paypaldan mail geldi. Aslında bugün öğlende bir mail atmışlardı (Haklı olduğumu ve parayı almaya çalışacaklarını belirtiyordu) Şimdiki mailde de paranın (22$+18$) hesabıma yattığını söylüyordu. Bu iş olumlu çözüldü.

Fakat bir tuhaflık da oldu. Ben bu wsbuxda harcamayı Paypal bakiyesinden yapmıştım. Kredi kartı kullanmamıştım. Hatta demek ki Türk sitesi muhabbeti olmuştu. Şimdi ise Paypal parayı verirken 10 TL kesti. Nedeni ise şöyle  açıklıyor:

Hem alıcı hem de satıcı Türkiye'de olmadıkça ödemeler PayPal bakiyesi kullanılarak Türk Lirası üzerinden yapılamaz. Bu işlem için farklı bir para birimi veya kredi kartınızı kullanmanız gerekir.

Bu 10 TL de Paypala sadakamız olsun ne diyelim...

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 13 Haziran 2011, 18:54:57
Wsbux geçenlerde Paypal ödemelerini kapatmıştı. Alertpayda olsun bizim olsun demiştim. Bugün 100 tık kontenjanı doldu. ve 20$ ım birikti. Ama iki gündür saldırı var bahanesi ile hiç ödeme yapmıyor site. Bugün bir ara  PP ve AP ödemeleri manuel yapılacak dendi. Bende istedim ödemeyi. Beklemeye alındım. Ne gelen var nede giden. Akşam üstü ise site server taşıma bahanesi ile kapandı. Sinir katsayım yükseldi ve canıma tak dedi. Açtım disputeyi. Bilginiz olsun. Sonucunuda bildiririm.

Alıntı yapılan: enderege - 16 Haziran 2011, 22:41:20
ve Paypaldan mail geldi. Aslında bugün öğlende bir mail atmışlardı (Haklı olduğumu ve parayı almaya çalışacaklarını belirtiyordu) Şimdiki mailde de paranın (22$+18$) hesabıma yattığını söylüyordu. Bu iş olumlu çözüldü.

Hayırlı olsun bu olumlu disputeniz  :)
Bende geçen gün kloveye açtım bir dispute. AP ödemelerinde sorun olmamasına rağmen PP devamlı sorun oluyordu ve ben yatırımı PP'dan yaptığım için AP'dan çekim yapamıyordum. Sıkıldım bu durumdan ve açtım disputeyi. Ayrıca kaç ay sonra vc için açtığım disputenin olumsuz sonuçlandığı bildirisi geldi. Bari bu klove disputeleri olumlu sonuçlansa da bizim de yüzümüz gülse son günlerde  8)
Şu sıra imzasız'ım...