Wsbux Dispute

Başlatan enderege, 13 Haziran 2011, 18:54:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 27 Haziran 2011, 21:59:54
evvet bu da benden :)

"Merhaba -- ,

Vakanıza ilişkin soruşturmamızı tamamladık ve lehinize karar verdik.

$18,00 USD tutarında ödemeyi geri alıp tarafınıza iade edeceğiz. Bu
ayarlamanın yapılması için lütfen beş iş günü bekleyin.

Daha fazla para almanız gerekiyorsa, satıcının bu tutarı size iade etmesi
için her tür çabayı göstereceğiz."

Ayrıca lehime sonuçlanan 30 $'lık bir disputenin yanında, hak talebine geç çevirdiğim için hala beklemede olan bir de 25$'lık bir disputem var. 3 gün içinde bir değişiklik olmazsa o da lehimize sonuçlandırılacak inş  ;)

Bu arada bu sıralar tüm disputelerimiz olumlu sonuçlanıyor (Allah bozmasın :) ), PP aklını başına mı aldı yoksa bu sitelerin hesabında para olduğu için mi böyle dağıtıyor PayPal ???

Hayırlı olsun universitely76 ,lehine sonuçlanmasına sevindim ;D

universitely76

Alıntı yapılan: halise - 27 Haziran 2011, 23:12:09
Hayırlı olsun universitely76 ,lehine sonuçlanmasına sevindim ;D

Teşekkürler ablacım :) , bu arada Bilal abi ne yaptı açtı heralde o da dispute . Sonucu ne oldu acaba ::)
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Teşekkürler arkadaşlar :D universitely76 seninde dispute sonucunun olumlu olmasına sevindim  :)

herkese maşşallah bir siteyi daha zararsız kapattık :D

İstanbul dan herkese selamlar  :D

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 28 Haziran 2011, 02:56:39
Teşekkürler arkadaşlar :D universitely76 seninde dispute sonucunun olumlu olmasına sevindim  :)

Yahu korkma o kadar, zararla kapatsaydık sana ekşimezdik. Sineye çeker otururuz.  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Haziran 2011, 01:47:22
Sana da hayırlı olsun universitely :)

Teşekkürler :)

Hoşgeldiniz güzel şehrimize :)
Şu sıra imzasız'ım...

Mesen

Öyle çok dolaşan çok görmüş biri değilim ama İstanbul pek de güzel değil bence. Gidip bir hafta dolaşıp memlekete geri dönmelik yer. Yani kalınacak değil görülecek yer :) İleride iş hayatımın oraya düşmemesi için elimden geleni yapacağım :D Öyle curcuna öyle kargaşa dünyanın daha neresinde var çok merak ediyorum. Mesela halam Şile'de oturuyor kışın 150-200 kişi ancak kalıyormuş yazın 15-20bin :D Ahan da rahatı buldum dersin kışın ama yazın bir bakmışın millet karınca sürüsü gibi şehri yağmalıyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Mesen - 01 Temmuz 2011, 22:37:31
Öyle çok dolaşan çok görmüş biri değilim ama İstanbul pek de güzel değil bence. Gidip bir hafta dolaşıp memlekete geri dönmelik yer. Yani kalınacak değil görülecek yer :) İleride iş hayatımın oraya düşmemesi için elimden geleni yapacağım :D Öyle curcuna öyle kargaşa dünyanın daha neresinde var çok merak ediyorum. Mesela halam Şile'de oturuyor kışın 150-200 kişi ancak kalıyormuş yazın 15-20bin :D Ahan da rahatı buldum dersin kışın ama yazın bir bakmışın millet karınca sürüsü gibi şehri yağmalıyor :D
Bu durumun Antalya şehrinden ya da Çeşme Kuşadası gibi beldelerden bir farkı yok ki ama.. KOca Antalya şehrinin durumu da aynı.
Ya da bahsi geçen tatil beldelerinin; kışın hava kararınca hayat biter, yolar sokak köpeklerine kalır, Yazın ise gün 24 saatten bile fazladır, hiç bitmez :D
İstanbul adı altında tam da alakasız biryer paylaşımı olmuş :D

İstanbulda himalayalardaki sakinliği de Newyork taki kargaşayı da, paris in en gözde moda mekanlarını da,,,,
Ordunun fındığını da, Kayserinin pastırmasını da...
Aklınıza mulkkayyet olmanız gerekecek gece ve eğlence hayatını da, dere kenarında şırıl şırıl ve serin bir mekanda rakı keyfini de, ailenizle sakin bir mangal keyfini de...
Kuş uçmaz, kervan geçmez, siz kahve önünden geçerken selam vermeyi atlamayan vatandaşları da, es kaza arabayla girdiğiniz bir sokakta 3 metre yol alabilmek için birkaç sat geçmesi gereken mekanları da,
Kısaca aklınıza ne gelirse bulabilirsiniz :)

Siz tercih ve beklentinizi söyleyin, ben de yer göstereyim :D
Keza Şilenin köylerinden birinde yazlığım var. Ordu' nun, Konya' nın ya da K.Maraş' ın herhangi bir köyündeki herhangi bir bahçeden çok farkı yok... Hem sakinlik konusunda hemde içinde yetişenler, sebze ve meyve ağaçları konusunda :)