Hediye Vps Server

Başlatan Ebubekir68ki, 29 Ağustos 2017, 20:24:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ebubekir68ki

Merhaba ben vps mining yapmak istiyorum. Fakat ubuntuda biliyorum nadıl olacağını. SLES 11 SP4 Linux işletim sistemini kullanmayı bilen ve bana minergate de mining yapmayı öğretebilecek olana 2 vps benden hediye.

Vps Özellikleri:
2 Çekirdek İntel Xeon İşlemci
4 GB Ram
40 GB Hard Disk
Sınırsız Bandwith

Daha ne Olsun. Bilen Arkadaşlara Duyurulur.

payners

https://youtu.be/6mXOnZHUPvY

kodlarda yazıyor altta takildiginiz yeri sorabilirsiniz.

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: payners - 29 Ağustos 2017, 21:11:30
https://youtu.be/6mXOnZHUPvY

kodlarda yazıyor altta takildiginiz yeri sorabilirsiniz.

Bu ubuntu linux için ben zaten biliyorum. Fakat aynı kodlar işe yaramıyo baya bi araştırdım ama bulamadım  bide red hat linux 7 var bende onuda bulamadım. Bi bulsam çok kazanıcam inşallah da işte bi bulamadım.

Saolasın yinede.

Extraloob

Vps ile mining oluyor mu ? Hadi oluyor diyelim hangi firmalar kabul ediyor ?

payners

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 29 Ağustos 2017, 23:03:15
Bu ubuntu linux için ben zaten biliyorum. Fakat aynı kodlar işe yaramıyo baya bi araştırdım ama bulamadım  bide red hat linux 7 var bende onuda bulamadım. Bi bulsam çok kazanıcam inşallah da işte bi bulamadım.

Saolasın yinede.
bi örnek vps verin deneyeyim hocam .Sizin vps linux degil mi simdi ben ubuntuda calistirmistim bu kodları.Baştaki @li kısmı koymadan yapmistim ama

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: payners - 30 Ağustos 2017, 01:34:58
bi örnek vps verin deneyeyim hocam .Sizin vps linux degil mi simdi ben ubuntuda calistirmistim bu kodları.Baştaki @li kısmı koymadan yapmistim ama

Hocam şuan telefon var. Yarın ben size zel mesajla dönerim. Eğer olursa vpsler sizin olur.

Bide minergate vps mining i kabul ediyor

payners

hocam mesaj kutunuz dolu boşaltır mısınız.

Ebubekir68ki

Extraloob

Minergate tek nasıl vps mining yapılıyor ve hangi vps şirketi ile aydınlatır mısınız ?

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: payners - 01 Eylül 2017, 18:25:44
hocam mesaj kutunuz dolu boşaltır mısınız.

@payners sizde boşaltabilirmisiniz?