Ayda 1000-1500 TL Arası Garanti Kazanç! Videolu Kazanç Yöntemi Eğitimi

Başlatan EgemenTR, 07 Eylül 2017, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EgemenTR

hakanenerjik

Xibalba

Tekrar aynı şeyi söylüyorum, öncelikle sitenin adını bilmek istiyorum. Siz zaten siteyi değil sistemi satıyorsunuz. Alan kişi ve referans olarak verdiğiniz kişileri düşünecek olursak video anlatımı olduğunu anlıyorum. Ben size bana videoları gönderin demiyorum ki. Sizin söylediğinize göre zaten işin püf noktaları videolarda. Belki vereceğiniz site zaten benim hali hazıra oynadığım bir site ise ne yapacağız? Bunun için sadece sitenin adının verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

hakanenerjik

Merhabalar arkadas ilgili bilgiyi verme ve supportta cok basarili dedigi uzere taktikler ile kazanmamak mumkun degil
EgemenTR arkadasimiza cok cok tesekkurler..

EgemenTR

Alıntı yapılan: hakanenerjik - 10 Eylül 2017, 14:18:42
Merhabalar arkadas ilgili bilgiyi verme ve supportta cok basarili dedigi uzere taktikler ile kazanmamak mumkun degil
EgemenTR arkadasimiza cok cok tesekkurler..

Teşekkür ederim son 1 kişi sonrasında satış fiyatı yükselicektir.

ve 5 Adet Satıltıktan Sonra Bitirilecektir Satış.

EgemenTR

Konu tekrar güncellendi.

Yardımsız almak isteyenler https://bitify.com/auctions/btc-crypto-coin/to-win-guaranteed-500-700-monthly-821751/ bu linkten bitcoin ödeyerek alip indirebilirler eğitim setini, teknik destek verilmeyecektir.

Benim tarafımdan almak isteyen olursa 200 TL fiyat.

Kazanckapisi

dün alıp egemen beyin söylediklerini uygulayarak kazaçlı durumdayım önemli olan rehavete kapılmayıp söylenenleri uygulamak sonra gelsin paracıklar  ($$)

Muratdsa17

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 11 Eylül 2017, 11:29:35
dün alıp egemen beyin söylediklerini uygulayarak kazaçlı durumdayım önemli olan rehavete kapılmayıp söylenenleri uygulamak sonra gelsin paracıklar  ($$)
Ne kadar yatırdınız ve ne kadar kazandınız hocam ? Bende denemek isterim

EgemenTR

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 11 Eylül 2017, 11:29:35

Teşekkür ederim. Fiyat Güncellendi 100 TL dir