Ayda 1000-1500 TL Arası Garanti Kazanç! Videolu Kazanç Yöntemi Eğitimi

Başlatan EgemenTR, 07 Eylül 2017, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpersoner

Egemen kardeşim bende almak istiyorum. İlgilenirsen sevinirim.

Mucahid

atLL

Bu linki ben koymus olmaliyim buraya yanlis konuyada yazmis olabilirim
not: siteyi incelemek istedim ve bilgiye para vermek yasam tarzima aykiri o yuzden tuzel bir sey incelemek istedim onda da inceleyecegim siteye giremedim

Ozkan1151

Alıntı yapılan: atLL - 13 Eylül 2017, 10:59:09
not: siteyi incelemek istedim ve bilgiye para vermek yasam tarzima aykiri o yuzden tuzel bir sey incelemek istedim onda da inceleyecegim siteye giremedim

kazanç yapacağınız siteyi arkadaş söylemiyor videolarla birlikte öğreniyorsun o link bilgi videolarını satın almaya yönlendiriyor yani site orası değil siteyi öğrenmek için satın almalısın

EgemenTR

Alıntı yapılan: atLL - 13 Eylül 2017, 10:59:09

Sitede bir problem yok sayfa açılıyor, dns değiştirerek girebilirsin @atLL
Polemik yaratmaya gerek yok!
Eğer sadece eğitim almak istiyorsun btc ücretini ödeyip indirmek için verdiğim link orası

atLL

Oncelikle kimseyle polemige girme cabam yok olmaz zaten alti ustu siteyi incelemek istedim siteye giremiyorum dedim bana
Alıntı yapılan: EgemenTR - 13 Eylül 2017, 10:50:05
Hangi siteye ? biz site paylaşmakdıkki
dediniz siteyi gonderdim

Alıntı yapılan: Mucahid - 13 Eylül 2017, 10:50:41
Arkadaş yanlış konuya yazdı sanırım. :)

beni aptal yerine koydunuz yine bisey demedim alti ustu siteyi incelemek istedim dns degistirdim girmiyor k tunnelden giriyim dedim ondan da girmiyor abi nerelere cektiniz konu

Mucahid

@atLL Bahsettiğin sitede farklı biri satış yapıyor.Konu sahibi isterseniz oradan alabilirsiniz diye belirtmiş.Yani o siteye girip inceleyebileceğin bir şey yok.Orada yazan burada da yazıyor.Daha fazla bilgi için satın alman gerekiyor aynı şekilde burada olduğu gibi.

@atLL @EgemenTR İkinizin de tavrı hoş değil.Lütfen dikkatli olalım.