Malesef 2000 TL'em Çalındı..

Başlatan tolgacan86, 24 Ağustos 2012, 18:33:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

@Filmsizkalma

bende şunu sormak istiyorum, şimdi sanal kartı STP ye tanıttık diyelim, stpden bu karta ödeme alabilecek miyiz? Bu konuda herhangi bir problem yaşanır mı acaba?

FilmsizKalma

Kredi kartına hiç para çekmedim stp den bilmiyorum. Bence bunu banka ile görüşmek lazım..
Aslında şunuda deneyebilirsin. misal ben senin sanal kartına para atayım.. Gelirse stp den de bir sorun çıkmadan gelir. Bildiğime görede sanal kartlara para yatırabiliyor.

tolgacan86

Stpden önceki kapattığım kredi kartıma 2 ödemem geçte olsa gelmişti onunda hikayesi forumda biryerlerde var :) Şu anda bulunduğum süreçte bankayı sık sık aradığım zamanlardan birinde müşteri temsilcisi geri iademin yapıldığını söyleyip beni sevindirmişti sonra söylediği tarih ve rakamları duyunca bunların stpden gönderdiklerim olduğunu anladım ama özellikle ısrar etti onlar geri iade olduğuna.. yani gelen para iade edilmiş para şeklinde görünüyor sanırım herhangi bir transfer yada ödeme vs değil gibi :) biraz kafam karıştıda bu durumda sanal kartta iyice problem olur gibi :)

FilmsizKalma

evet o hikayeyi hatırlıyorum :)
peki en kısa yoldan şunu yapamazmısın.. Malum profit sezonu açıldı açılacak. Stp payza egopay daki bakiyelere büyük talepler olabilir. En azından bunları pp taksı veya banka havalesi gibi yollarla değiştirmeye baksan daha faydalı olur :)

tolgacan86

Allah kahretsin bu bankayı, itirazımı redetmişler borcu yansıtmışlar yeniden.. Gerekçe olarak hiçbir not yok.. Mektup göndermişlerdirmiş.. Onu beklemeliymişim, o şekilde yazışarak halletmeliymişim.. Bu nasıl iş ya.. Yapmadım arkadaş, o işlemi ben yapmadım.. Neye göre araştırma yapıyorlar? Bana niye sormadılar birşey? Araştırma sonucunda bu işlemi benim yaptığımı kanıtlayan deliller ne.. OFFFFFFFF..... Müşteri hizmetlerinden mail attırdım, en hızlı yol gibi duruyordu, akşamada fax döşeyeceğim artık..   (d)

lovablegs

geçmiş olsun tolgacan tekrar inşallah düzeltirler sorununu ..

bekeli

Geçmiş olsun :(
Bankalar işine geleni yapıyor her zaman. Peşini bırakma Tolgacan. Hakkını mutlaka alırsın eminim..

enderege

Haydaaaa!... Çocuk oyuncağına çevirmişler işi. Ama eminim çözülür bu iş Tolga. Allah sabır versin. Kafayı yedirtir bu banka.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arnutwowew

faxla telefonla uğraşma bankanın bölge müdürlüğüne git müdürle görüş kesin orası olumsuz tavır koymuştur.