Malesef 2000 TL'em Çalındı..

Başlatan tolgacan86, 24 Ağustos 2012, 18:33:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Ve işte sabrın sonu selamettir.. Önce resmi göstereyim sonra bankayla ilgili güzel bir yorum yapıcam..

İtirazımı 23.11.2012 de iptal ettikten sonra son dilekçemi fakslamış ve mahkeme yoluna başvuracağımı belirtmiştim.. Bugün artık Tüketici heyetine başvurmak için dilekçe hazırlamaya başladığım sırada işlemlerin tam tarihlerini öğrenmek için internet şubesine girdim birde ne göreyim ana para ve faiz, ücretler hepsi iade edilmiş.. :) Arada 2 tanede STP 'den sanal kartıma gönderdiğim ödemeler var :)

Bankayla ilgili düşüncem; muhtemelen ulaşamadılar kimin parayı çektiğine ancak benim haklı olduğumu tespit ettiler. Belki bir ihtimal yutarsa müşteri diyede yansıttılar parayı.. Benden gelen net ve kesin tehdit uyarı sonucunda parayı komple iade ettiler :)
benzer bir örneği geçen hafta arkadaşımın başına geldi kısaca paylaşayım;
Arkadaşım akbank axess kartına yansıyan kart aidat ücretinden dolayı geçen sene kartını iptal ettirdi ve kesti 1 hafta sonra genel müdürlükten aradılar ücretinizi silelim kartı kullanın dediler. Kestiğini söyleyince yenisini gönderelim dediler. Ancak hiçbir kart ücreti, yıllık aidat ücreti ödemem dediğinde tamam dediler. 2 hafta önce ekstresinde kart aidat ücreti yansıdı yine :) Aradı bankayı bu ne diye.. "YANLIŞLIK" olmuş hemen silelim.. Mantığa bakar mısınız.. Takip etmeyen insanlardan ne koparırsak mantığıyla hareket ediyorlar.. Yazık.. Bankaların hiçbir zaman peşini bırakmamak en ufak paraya kadar almak gerekir her konuda..

ElisaMcCline

Hadi gözün aydın ve de geçmiş olsun Tolga :)

İnan ben de anlam verememiştim bu yapılana ve konunun bu kadar uzamasına ama, sonunda herşeyin yoluna girmesine sevindim :)
Bir Ohhh, demişsindir heralde artık :) şöyle en içten ve en uzunundan :)

ikose

Geçmiş Olsun Tolga  ve de Gözük aydın arkadaşım..  (p)
Umarım böyle bir sıkıntıyla bir daha karşılaşmazsın  O:-)

sendmen

geçmiş olsun aynı durum 2 gün önce başıma geldi ISLA HOTEL diye bir yere 7 dolar lık harcama mesajı aldım tabi hemen finansbankı aradım allahtan iptal edilmiş çekememişler hemen kartı iptal ettirdim solide sanal kart kullanmamamın cezasını çekiyordum ucuz kurtuldum

bilalyuzugullu

abcb

Geçmiş olsun Tolga, gözün aydın  (p)

bekeli

Geçmiş olsun ;)

Çok sevindim senin adına. 2000 TL az para değil. Uğraştırdılar biraz belki ama mutlu sonla bitmesi önemli olandı. Hadi gözün aydın ;)

AnilK

Hadi hayırlı olsun, geç de olsa kurtuldun bu kötü durumdan.

yingyang16

nouma26