Coinspinner.me - (SCAM)

Başlatan Faucetman, 16 Eylül 2017, 12:42:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Faucetman

Alıntı yapılan: manjimurai - 17 Eylül 2017, 17:35:24
o kayıt olan benim. ama işlem yaptırmama izin vermiyor . app olarak indirdim . senin reften kayıt olmustum . ama işlem yapamazsın bu program bu ulkede kullanılamaz diyor .

Vpn değiştirdinizmi?

manjimurai

Alıntı yapılan: Faucetman - 17 Eylül 2017, 17:45:40
Vpn değiştirdinizmi?

hayir apk olarak indirdim. yani kisaca googleye  programin adini yazdım . başka sitelere yüklenmiş apkyi indirdim . actım kayıt oldum kurdum . ama yemedi :D aslinda cogu programda yer ama ilginc bi sekilde bunda yemedi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Faucetman

Alıntı yapılan: manjimurai - 17 Eylül 2017, 17:52:42
hayir apk olarak indirdim. yani kisaca googleye  programin adini yazdım . başka sitelere yüklenmiş apkyi indirdim . actım kayıt oldum kurdum . ama yemedi :D aslinda cogu programda yer ama ilginc bi sekilde bunda yemedi
Değiştirip deneyin isterseniz

emreqoral

Hocam ben de betternet vpn ile denedim şimdi ama olmuyor.

emreqoral

Gmail istemesi kötü olmuş. Ama yeni bir tane daha açmış olduk. Vpn ile claim yapabiliyorum. Apk olarak indirdim google da aratarak. 100 satoshi direk yattı hesabıma. Eyvallah hocam

Faucetman

Alıntı yapılan: emreqoral - 18 Eylül 2017, 14:53:44
Gmail istemesi kötü olmuş. Ama yeni bir tane daha açmış olduk. Vpn ile claim yapabiliyorum. Apk olarak indirdim google da aratarak. 100 satoshi direk yattı hesabıma. Eyvallah hocam
Nihayet birisi giriş yaptı)))Bol kazançlar hocam

emreqoral

Alıntı yapılan: Faucetman - 18 Eylül 2017, 15:25:00
Nihayet birisi giriş yaptı)))Bol kazançlar hocam

Ama sana ref olamadım sanırım. O canımı sıktı hocam. Yoksa size de faydam olsun isterdim.
Vpn programı olarak Turbo VPN programını öneririm. Gayet hızlı

Faucetman

Alıntı yapılan: emreqoral - 18 Eylül 2017, 16:18:54
Ama sana ref olamadım sanırım. O canımı sıktı hocam. Yoksa size de faydam olsun isterdim.
Vpn programı olarak Turbo VPN programını öneririm. Gayet hızlı
sorun degil hocam esas olan programdan faydalanmaniz

emreqoral

Sürekli reklam gelmiyor. Bir süre sonra izlenecek video yok diyor.

uluturk14

...