Avo INC (SCAM)

Başlatan ata07, 29 Ağustos 2012, 13:57:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

(scm)

SCAM

Avo amerikada kurulan bir firmadır 1996 dan beri açık ismi bilinen bir firma ve 1999 dan beri bu işi yaptıklarını idda ediyorlar Justbeenpaiddeki gibi çalışanlarını tanıtan fotoğraflar ve yaptıkları işler var script kendilerine ait fax telefon ve sms ile ulaşabiliriz tüm adresleri var ve ortak oldukları bir sürü firma ismi var güvenlikleri çok güzel.

Justbeenpaid'den sonra herkese kazandırcağını ve ismini çok duyurcağını düşünüyorum inanılmaz gelecek vaadediyor gerçekten çok iddalılar. Çalışanlar teker teker video çekmiş onlarada ulaşabiliriz siteyi tanıtıyorlar gerçekten çok güven veriyor. Justbeenpaid'e olan güvenim artık tamamen bu siteye kaydı  O:-)
İnternette Avo Inc yi taratın gerçekten köklü bir şirket.  ;)

Kazanç programıda gerçekten çok güzel JSS gibi tek program :)

90 İş günü boyunca %3 Günlük ödeme toplam %370

Site LR ve PerfectMoney kabul ediyor. Referansımla üye olursanız çok iyi olur bende JSS den ne gelirse yatırım yapacağım artık Avo var benim için (d)

Refaransımla üye olan arkadaşlara kazandığım paradan geri ödeme yapacağım bu fırası kaçırmayın %8 alıyorum bir kısmını ödiyceğim her zaman  (k)

ghostlesh

hayırlı olsun ata öncelikle ödeme kanıtı bekliyorum  (d)

Maverickk

AVO'yu daha açıldığının ilk haftası konu başlığı açmıştım ama admininin çok büyük dolandırıcı olduğunu öğrenince konuyu silmiştim.Bu hafta salı günü yatıdığımı tamamiyle geri alıyorum ama artık yatırım yapmayın bana sorarsanız.Admini cidden sabıkalı ve yüzlerce belki de milyonlarca dolar götürmüş bir adam...

ata07

Alıntı yapılan: Maverickk - 30 Eylül 2012, 02:13:43
AVO'yu daha açıldığının ilk haftası konu başlığı açmıştım ama admininin çok büyük dolandırıcı olduğunu öğrenince konuyu silmiştim.Bu hafta salı günü yatıdığımı tamamiyle geri alıyorum ama artık yatırım yapmayın bana sorarsanız.Admini cidden sabıkalı ve yüzlerce belki de milyonlarca dolar götürmüş bir adam...

Avo kısa sürede hyip dünyasında muhteşem bi rol oynamaya başladı ismini yer yerde görür duyar olduk. Altından bir şey çıkar mı bilemiyorum. Bilgiyi nerde okudun ?

TeSLacon

sölediğin iyi oldu hocam  :) benimde kafama takıllıyordu. birden her tarafta reklamları konuları açılmaya başladı. bide diyolarki 16 yıldır piyasada bu işleri yapıyor diye konu açıyolar ... peki madem 16 yıldır piyasada bizim neden haberimiz yok veya neden birden ortaya çıktı  :D

Maverickk

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Eylül 2012, 02:16:02

Avo kısa sürede hyip dünyasında muhteşem bi rol oynamaya başladı ismini yer yerde görür duyar olduk. Altından bir şey çıkar mı bilemiyorum. Bilgiyi nerde okudun ?

Arkadaşlar monitorleri değil HYIP forumlarını okuyun.Talkgold ve Goldentalk bunun için biçilmiş kaftan.Admini meşhur EV.biz ve premoney sitelerinin admini ve özellikle bu adam EV.biz den milyon dolar götürmüş deniyor.Bir kaç enstantane ;

-Hello

Same admin with

ev.biz !!!
ayz.biz

-I think it is the same admin as ev.biz / PreMoney. Lasts maybe around 6 days. I invested 70 bucks here. If it goes south before - well, more luck next time. No risk, no fun(ds), hehe.

-same admin as ev.biz and premoney

-Btw,there are unconfirmed reports that it is run by Ali of ev.biz/Premoney

Hope not,and hope it runs for at least 1 cycle...!

Well oh...!

Maverickk

Şu an MNO da hatta AVO admini hakkında konuşuluyor aynı şeyleri Finvance admini Mark da söylüyor :D

arnutwowew

arkadaşlar bende bu siteye yatırıp yapıcaktım ama monitored değerine baktığınızda 16 yıl değil 56 gün gösteriyor vazgeçtim yatırımdan  buradan bakınız:

ata07

Kitlendim vallahı site çok hoş hala paying  (d) Siteyi her gördüğümde giriş yapıp yatırım yapmak istiyorum kendimi tutamıyorum :D Eminmisiniz sitenin dolandırıcı olduğuna her an yatırım yapabilirim  O:-) 16 yıldır şirketimiz var diyorlar yatırım sitesi 16 yıldır açık demiyorlar.

Maverickk

Hala bütün HYIP lerin yalan olduğunu anlayamadınız mı?İsteyen yatırır ama yatırdığı parayı ancak 7.hafta yani yaklaşık 2 ay sonra kurtaracağını unutmasın.Site zaten 2 aydan fazladır açık.Mümkünatı yok bir 3 ay daha gitsin diyorum ben.