Yatırım Siteleri - Ref. İade İle Kazancını Katla

Başlatan Neutron, 25 Eylül 2017, 21:13:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

Alıntı yapılan: Neutron - 05 Şubat 2020, 16:38:04
@Kamrey Yatırımın Hayırlı Olsun Bugün yatırımım anında hesaba geçti Senin bulunduğun bölgede internet yavaş olabilir

:y

Kamrey

konuya yazmamışım . hesaba attığım 10 $ karşılığı eth buhar oldu. admin e mail de attım ama hala geri dönüş yapmadı.

Neutron

@Kamrey özeldende bilgilendirildi Saatlik sitelere bitcoin ve altcoin ile yatırım önermiyoruz

Kamrey

Alıntı yapılan: Neutron - 10 Şubat 2020, 17:01:03
@Kamrey özeldende bilgilendirildi Saatlik sitelere bitcoin ve altcoin ile yatırım önermiyoruz

bana kocamannn tebrikler o zaman :) ben onu okumamasım bugun bı 10 usd daha attım :) oda gecmedı hesaba :)

rota26

Neutron

Alıntı yapılan: rota26 - 10 Şubat 2020, 17:19:21
neden crypto yatırım kabul ediyo o zaman.  ???

@rota26 Çünkü crypto yatırım kabul ediyo olması crypto yatırımcılarınıda siteye çekiyor Buda site için daha çok kazanç demek

Neutron

Yeni sitemiz Decentralized-9  (ok)  Bu sitede ref iademiz 10 Dolar için 0.25 Dolar dır  (ok) (ok)

Yatırım Planı: 20 Gün - Hergün %2,1 + Yatırım İade

Minimum Yatırım: 10 Dolar

Yatırım Yöntemleri: Payeer, PerfectMoney, Bitcoin, Dash

KAYIT OLMAK İÇİN

Neutron

Yeni sitemiz Hourperfect  (ok)  Bu sitede ref iademiz 10 Dolar için 0.05 Dolar dır  (ok) (ok)

Yatırım Planı: 80 Saat - Her saat %1,30

Yatırım Yöntemleri: Payeer, PerfectMoney, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Neutron

Yeni sitemiz Genesistrade  (ok)  Bu sitede ref iademiz 10 Dolar için 0.50 Dolar dır  (ok) (ok)

Yatırım Planı: 1 Hafta - %112

Yatırım Yöntemleri: Payeer, PerfectMoney, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash

KAYIT OLMAK İÇİN

Neutron

Yeni sitemiz Nanoinv  (ok)  Bu sitede ref iademiz 10 Dolar için 0.50 Dolar dır  (ok) (ok)

Yatırım Planı: Haftaiçi 5 Gün - 50 Gün - %3

Yatırım Yöntemleri: Payeer, PerfectMoney, Qiwi, Bitcoin, Ethereum, AdvCash, Yandex Rubl

KAYIT OLMAK İÇİN