Neobux upline-Minijob

Başlatan hakanatik01, 30 Ağustos 2012, 15:09:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Neobuxta şu an 0,15$ lık task var..
Traning modda gayet güzel anlatımı var..
Task özürlü ben bile anlayıp
10 dkda 4 task yaptım ve kazancım şu an için 0,60$
ve oran %100 gidiyor..
bence sizde bakın..
aynısı c.sensede 0,12$ isterseniz önce orada denemesini yapın..

bekeli

Meşhur görevlerden ;) YingYang hocamın sitesinde anlatımı da vardı hatırladığım kadarıyla. Benim blogda da vardı da onu pek beğenmemişlerdi :D Ama eski nicel karşılığını bulduğu için sevinçliyim. Bu görevi 8 cente kadar düşürmüşlerdi bir ara çünkü. Bence az bir şey anlayan kaçırmasın.
Hayırlı kazançlar..

bekeli

Anında tükendi görevler :) 15 cent olması ve artık crowdflower görevlerinin çok yaygın olması(birçok gpt + PTC sitelerinde) nedeni ile hemen bitti. 1.2 dolarlık yaptım, bitti. Yeniden eklerler belki ama artık uyku vakti ;)

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Ekim 2012, 01:02:34
Anında tükendi görevler :) 15 cent olması ve artık crowdflower görevlerinin çok yaygın olması(birçok gpt + PTC sitelerinde) nedeni ile hemen bitti. 1.2 dolarlık yaptım, bitti. Yeniden eklerler belki ama artık uyku vakti ;)
bende 1,50$ lık yapabildim.. +0,24$ Bonus verdi  Daha ne olsun (yarım saatte)  (p)

tolgacan86

aligeda

ya bu minijobda başta bir training mod var bir türlü geçemedim arkadaş saçma saçma ünvan soruyor bilen var mı?

ikose

Alıntı yapılan: aligeda - 20 Kasım 2012, 15:46:20
ya bu minijobda başta bir training mod var bir türlü geçemedim arkadaş saçma saçma ünvan soruyor bilen var mı?
en başta o çok zor ve uzun gelecektir..
Verify and / or Find Businesses' Websites (Google) 1 (Intl)
Find Businesses' Websites (Google) 2 (International) (MORE WORK!)

bu iki taskı dene
sadece linklere tıklıyorsun
sana sorulan  isimdeki link adresine aynen ulaşabiliyormusun ve isimler aynımı diye bakıyorsun
aynı ise Yes- ve adresi kopyala

burada bittiğinde aynı task neodada var..
oradada biterse
başka site adları veririrz o zaman..

aligeda

Alıntı yapılan: ikose - 20 Kasım 2012, 15:52:30
en başta o çok zor ve uzun gelecektir..
Verify and / or Find Businesses' Websites (Google) 1 (Intl)
Find Businesses' Websites (Google) 2 (International) (MORE WORK!)

bu iki taskı dene
sadece linklere tıklıyorsun
sana sorulan  isimdeki link adresine aynen ulaşabiliyormusun ve isimler aynımı diye bakıyorsun
aynı ise Yes- ve adresi kopyala

burada bittiğinde aynı task neodada var..
oradada biterse
başka site adları veririrz o zaman..

birde en ufak yanlışta yeniden başka bir taneye başlıyorsun.Bunu her seferinde yaptırıyor mu?

hakanatik01

Ustam haklı benim tercihimde verfiy başlıklı olan onu yapıcam şimdi 1 saatte 0,3lük görevden atıyorum ,0,5 kaznacaksınız bu 0,02lik görevden 1 saatte daha iyi kazanabilirsiniz kolay olduğu için ille yüksek oranlıları yapayım derseniz daha az kazanırsınız bence vakittten dolayı.
Bu Verify en kolay görevdir burdaki

A ya tıklayın sitenin resmi sitesimi değilmi bunu soruyor sadece resmi sitesiyle Yes deyip açılan kutuya açmış olduğunuz sitenin linini yapıştır Resmi sitesi değil farklı biryerse yada link bozuk çalışmıyorsa NO deyip sana googleda ara ozaman diye bir link veriyor o linke tıklıyorsun ilk sayfada göremediysen zaten resmi sitesi yoktur bu şirketin ona da no deyip geçiyorsunuz.

hakanatik01

Alıntı yapılan: aligeda - 20 Kasım 2012, 16:03:19
birde en ufak yanlışta yeniden başka bir taneye başlıyorsun.Bunu her seferinde yaptırıyor mu?
Yanlışlıklar her zaman önemli belli oranın altına düştünüz mü görevden atılırsınızı test modunu geçmiş olsanız bile.Bu arada clixsense ile aynı oran bu görev o yüzden clixsense de yapın neden derseniz clixsense ricci söylemişti yanlış hatılamıyorsam toplamda 50$ görev yaptınızmı 5$ bonus veriyordu:)