Otobüslerde indirim kuponu arıyorum

Başlatan Metilli, 31 Ağustos 2012, 15:29:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Arkadaşlar eğer bulabilirseniz elinizde varsa, fazladan varsa hele daha makbule geçer.

Eylül  15inden sonra olmak üzere 2013 Haziran ayına kadar iki haftada yada 3 haftada bir gidiş dönüş bilet alacagım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden yazıyım dedim :)

Bu kuponlar nereden bulunuyor onların hakkında bilgim olmadığı için böyle bir konu açtım sizde varsa fazla diye, ya da bana indirimli kuponları nereden bulabilecegimi söylerseniz mutlu olurum :)

hakanatik01

hayırlı yolculuklar şimdiden ve kolay gelsin.Ben yardımcı olamıyacağım umarım olanlar çıkar bildiğimi yazayım genede:)

Bazı sitelerde verildiğini biliyorum bu kuponların ama denk gelmek lazım sanırım mesela Kmail koçun 28inde biten böyle bir kampanyası varmış bir sitede.
bu site çok meşhur indirim için günün fırsatı falan oluyor genelde bu sitede.Bir de eşe dosta sor bir yolkartları falan vardır belki:)
varsa birikmiş olabilir o kartlarda indirim sağlıyor bazı firmalarda benim kamilkoç ve pamukkale vardı bedava bilet hakkı oluyordu mesela her bilet aldığında %10 veriyordu:) 20 liralık biryere gitsen 10 bilete 1 bilet bedava gibi.

http://www.yakala.co

not:co'nun sonundaki "m"harfini unutmadım site adresi böyle:)

Metilli

Anladım teşekkür ederim yol kartı bendede var zaten :) Ama arkadaşımda söylemişti arada indirim kuponları falan oluyormuş da hani yarı fiyatına yada 1 liraya falan bilgisi olursa diye soruyorum :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: Metilli - 31 Ağustos 2012, 16:09:40
Anladım teşekkür ederim yol kartı bendede var zaten :) Ama arkadaşımda söylemişti arada indirim kuponları falan oluyormuş da hani yarı fiyatına yada 1 liraya falan bilgisi olursa diye soruyorum :)

Tam olarak kupondan ne kastettiğinizi bilmiyorum ama sehirfirsati.com dan fırsat yakalayabilrseniz aldığınız  grouponlarla indirimli seyahat edebilrsiniz  denk gelirse  :)

Metilli

Teşekkür ederim :) bu gece üye oldum zaten şehir fırsatına. Sadece bekliyorum artık indirim cıkmasını :)

hakanatik01

inşallah olur ama biraz zor gibi geliyor bana bu aralar o 1milyon genelde durgunluk zamanlarında oluyor şimdi okullar falan açılacak yazlıklardan dönülecek falan derken zor gibi.. olursa ben bile gitceğim yer yok ama atlar giderim biyerlere:) ankara güzel olur görmek istediğim arkadaşlar vardı olursa buraya yazarsan sevinirim :)

Metilli

Tabi ki de bulursam söylerim :) Ya durgunluk zamanıda olsa bana okul zamanı boyunca lazım olacak hic farketmez yanı 8 ay boyunca vakit  :g

hakanatik01

Kamilkoçta bilet dışında herşeyde indirim sağlıcak nerdese :g :g Kaldık buralarda gidemedik biryere :g

http://www.yolmarket.com/KMDefault.aspx

tolgacan86

sehirfirsatinda metro, ulusoy, varan indirimlerini görmüştüm ama ne zaman çıkar yeniden.. takip etmek lazım..

Metilli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 17 Eylül 2012, 00:52:34
sehirfirsatinda metro, ulusoy, varan indirimlerini görmüştüm ama ne zaman çıkar yeniden.. takip etmek lazım..

Ben artık takip ediyorum :)
Mailime sürekli geliyor.