Başka bir pcden tıklama

Başlatan Metilli, 31 Ağustos 2012, 17:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Arkadaşlar bu gece arkadaşımda kalacagım. Ben gece orada ara ara tıklamayı düşünüyorum ancak ben bugün reklamlara tıkladım, arkadaşıma gidince de tıklarsam sorun cıkar mı ? Farklı ipler sonucta ?

ikose

Alıntı yapılan: Metilli - 31 Ağustos 2012, 17:30:58
Arkadaşlar bu gece arkadaşımda kalacagım. Ben gece orada ara ara tıklamayı düşünüyorum ancak ben bugün reklamlara tıkladım, arkadaşıma gidince de tıklarsam sorun cıkar mı ? Farklı ipler sonucta ?
arklı Ip de bulunan arkadaşının aynı siteye üyeliği yoksa sorun yok..
ama oda aynı siteye tıklama yapıyorsa Banlanma sebebi..

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 31 Ağustos 2012, 17:32:15
arklı Ip de bulunan arkadaşının aynı siteye üyeliği yoksa sorun yok..
ama oda aynı siteye tıklama yapıyorsa Banlanma sebebi..

Teşekkür ederim. Arkadaşımın yok o sitede üyeliği. O zaman çok mutlu oldum gece de devam  :g :y

moonisblack

arkadaşına gidip yinede kendi bilgisayarından tıklamak istersen
teamviewer kullanabilirsin ;)
yanıt için geç oldu ama başka zaman denersin :)

efebakan

merhaba nasılsınız  teamviawer  ip adreslerini farklı veriyormu acaba  yani sorun falan olmaz dimi

enderege

Alıntı yapılan: efebakan - 01 Eylül 2012, 13:30:45
merhaba nasılsınız  teamviawer  ip adreslerini farklı veriyormu acaba  yani sorun falan olmaz dimi

Teamviewer size bir kullanıcı numarası verir ve bu sabittir. her seferinde farklı bir şifre verir. ve siz karşı tarafın PC sine bağlanıyorsanız karşı tarafın IP si ile bağlanırsınız. IP problemi yaşamazsınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 01 Eylül 2012, 13:39:28
Alıntı yapılan: efebakan - 01 Eylül 2012, 13:30:45

Teamviewer size bir kullanıcı numarası verir ve bu sabittir. her seferinde farklı bir şifre verir. ve siz karşı tarafın PC sine bağlanıyorsanız karşı tarafın IP si ile bağlanırsınız. IP problemi yaşamazsınız.
katılıyorum:) Zaten Teamviewer dediğimiz uzaktan yönetim programı olduğu için sizin evdeki bilgisayarınızdan  tek farkı odanızdaki değil arkadaşınızın odasındaki sandalyede oturuyor oluşunuz olucak:) yoksa ne modem değişiyor ne de IP adresi falan evdeki bilgisayar ayarlarınız nasılsa aynen öle kalıcak.Teamviewer'ı çok severim ama bilgisayardan iyi anlıyorsanız  arkadaşlarınıza pek tavsiye edin demem yoksa yardım çığlıkları katlanarak artabiliyor :g :g

efebakan

yok ben bilgisayar dan internet ten hiç anlamam ama  ne  bilim  mantık bu geldi

hakanatik01

Programın mantığı da bu:)
Nerde olursan ol evdeymiş gibi bilgisayarını kullan.Tek sorun kullanmak istediğin bilgisayarlarda yüklü olması gerek mesela senin evdeki ve arkadaşının bilgisayarlarında bu programın olması lazım.