Neobux Reklam Yakalama Botu

Başlatan ucenmi, 16 Haziran 2011, 23:07:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucenmi

Evet Arkadaşlar kendi geliştirdiğim reklam yakalama botunu bildiğiniz gibi bir süredir kullanmaktayım ve bazı arkadaşlarda sayemde kullandılar . Fakat Neobux sitesinden kaynaklanan sorunlar yüzünden bot için kötü bir imaj çizildi. Ben programı kullanarak 3 dolarlık ikinci ödememi aldım ve hiç sorun yaşamadım anlıyacağınız bot yakalanmıyor ve %100 çalışıyor. Botla ilgili ayrıntılı bilgi istiyorsanız bu konuya yazın ve hepinize cevap vereceğim açık açık anlatacağım herşeyi . Programın sitesinide veriyorum artık herşey açık ve seçik.Ayrıca unutmadan arkadaşlar programı kullanmak isterseniz 1 hafta denemenize izin veriyorum . Eğer denemek istiyorsanız veya satınalmak istiyorsanız benimle iletişime geçmeniz yeterli.

Programın Web sitesi : www.goo.gl/2mFio

Program sayesinde ödeme aldığımın kanıtları :

1.Ödeme

2.Ödeme

ucenmi

Sen kimsin ?
Sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyan bir öğrenciyim.

Program Reklamlara tıklıyormu ?

Evet. Program belirttiğiniz süreye göre neobux sitesini tarıyor ve reklama tıklıyor.

Program Yakalanırmı ?
Program yakalanmaz. Zaten Programın yakalanmadığını göstermek için ödeme kanıtları ortada.

Program benim bilgisarı kullanmamı engeller yada rahatsız edermi ?
Kesinlikle Hayır. Program tamamen sizi rahatsız etmeyecek şekilde geliştirilmiştir. Program açıkken bilgisayarda istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.

Programa daha fazla özellik eklenecekmi ?

Evet. Geliştirici olarak kafamda fikirlerim var ve hepsi sizin iyiliğiniz için olacak.

Program Güvenilirmi ?
Virüs Total sonucunda sadece 2 tane uyarı vardır. onlarda çok bilindik antivirüsler değillerdir .
Sonuç : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2962e84f859b43ecede0a0b6f7b5e09f432d8b012cf55f143348e5b1fa043af3-1308390968

ElisaMcCline

Aynı yöntemle ikinci ödemeyi de alman iyi olmuş, ilk sorunlarda aslında kulanan kullanmayan birçok kişi sorun yaşadı. O yüzdsen ne kadar etkisi oluyor, konu ne tam olarak da anlamadık.
Beklentisi olmadığını söyleyen bir sürü kişi vardı. Asıl onların denemelerini beklerdim bu botu :)

enderege

Bu programı bende kullandım. ve ödeme aldım. Standart üyelere tavsiye ederim. Golden ve Ultimate gibi yüksek geliri  :D :D :D olanlara bir öneride bulunamam.
Program belirli aralıklarla neoda reklamları kontrol edip kendi tıklıyor. Ben bazen kullanıyorum bazende kapatıyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ucenmi

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Haziran 2011, 23:26:06
Aynı yöntemle ikinci ödemeyi de alman iyi olmuş, ilk sorunlarda aslında kulanan kullanmayan birçok kişi sorun yaşadı. O yüzdsen ne kadar etkisi oluyor, konu ne tam olarak da anlamadık.
Beklentisi olmadığını söyleyen bir sürü kişi vardı. Asıl onların denemelerini beklerdim bu botu :)
bende denemek istiyenleri bekliyorum zaten elisa hepsine kapımız açık bana söylesinler ve denemelerine izin vereyim :)

Alıntı yapılan: enderege - 16 Haziran 2011, 23:28:13
Bu programı bende kullandım. ve ödeme aldım. Standart üyelere tavsiye ederim. Golden ve Ultimate gibi yüksek geliri  :D :D :D olanlara bir öneride bulunamam.
Program belirli aralıklarla neoda reklamları kontrol edip kendi tıklıyor. Ben bazen kullanıyorum bazende kapatıyorum.
Deneyimlerini Paylaştığın için teşekkürler enderege. Ayrıca belirteyim arkadaşın hesabıda tıkır tıkır çalışıyor ve sağlam :D

reklamalan

programı virustotal.com da tarattıgımda sadece bır programda asagıdakı uyarıyı verdı.. bunu acıklarsanız sevınırım..

Trojan/Dropper.Agent.exhk

ucenmi

Alıntı yapılan: reklamalan - 18 Haziran 2011, 12:53:24
programı virustotal.com da tarattıgımda sadece bır programda asagıdakı uyarıyı verdı.. bunu acıklarsanız sevınırım..

Trojan/Dropper.Agent.exhk

bende tarattım bunca antivirüs içinden sadece 2 tanesinin uyarı vermesi gerçekten komik ama bu uyarının neden kaynaklandığını bilmiyorum :)

link : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2962e84f859b43ecede0a0b6f7b5e09f432d8b012cf55f143348e5b1fa043af3-1308390968

enderege

Bugünde benim  başıma birşey geldi belirtmek istedim. Bir iki saatliğine programı açık bırakıp pc başından ayrıldım. Geldiğimde  PC den acaip bir ses çıkmaktaydı. Fan gürültülü çalışıyordu. Hemen Monitörü açtım. Aman allahım... Siz deyin 200 ben diyeyim 300 sayfa açılmış ve hepside reklam tıklama hatası vermiş. Reklamlar işlememiş tabiki.  ve PC belleği dolmak üzere diye bir uyarı verdi! Hemen müdahale edip PC yi yeniden başlattım şimdi sorunsuz devam ediyor. Yani diyeceğim PC başındayken açın programı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ucenmi

Alıntı yapılan: enderege - 21 Haziran 2011, 20:18:35
Bugünde benim  başıma birşey geldi belirtmek istedim. Bir iki saatliğine programı açık bırakıp pc başından ayrıldım. Geldiğimde  PC den acaip bir ses çıkmaktaydı. Fan gürültülü çalışıyordu. Hemen Monitörü açtım. Aman allahım... Siz deyin 200 ben diyeyim 300 sayfa açılmış ve hepside reklam tıklama hatası vermiş. Reklamlar işlememiş tabiki.  ve PC belleği dolmak üzere diye bir uyarı verdi! Hemen müdahale edip PC yi yeniden başlattım şimdi sorunsuz devam ediyor. Yani diyeceğim PC başındayken açın programı.
enderege bu sorunu biliyorum bi şekilde düzeltmeye çalışıyorum ama daha olumlu bir sonuç yaratamadım . yarattığımda hemen bir güncelleme yayınlıyacağıma emin olabilirsin. Uyarın için saol

reklamalan

programı daha önceden win7 ultimatei olan bir uzak pc de çalıştırıyordum. ufak tefek hata mesajları veriyordu ama programı çalıştığım pcyi değiştirince, win 7 starter var. hatalar çoğaldı. program kitleniyor falan. yukarıda belirtildiği gibi onlarca explorer penceresi açıyor. bunun işletim sistemi ile mi alakası var yoksa programdan mı? win 7 ultimate olan başka bir pc bulduğumda deniycem tekrar ama şu sıralar pek açık makina yok nette. güncelleme varmı yakınlarda? yoksa açtığım hesabı neobuxa satıcam avgsi 40 küsür  ::)