Neobux Reklam Yakalama Botu

Başlatan ucenmi, 16 Haziran 2011, 23:07:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ucenmi - 03 Ağustos 2011, 11:29:29
elisa resmen batıyoruz komediden gülüyoruz :D

Ehehe, bilmez miyim :D
250 refe kadar salıp, çer çöp ne varsa uzatarak bir deneme yapacağım ben de :D
Neo forumda da burada da söylüyorum ama inanmayanlar çıkabilir, ben cidden oyuna döktüm zaten işi :D
Kendim oynayıp kendim gülüyorum... Bu reflerle oynamak resmemn satranç oynamak gibi, nereyi kapatırsan diğer taraftan patlatıyorlar :D
Fernando haklı galiba, bunların hepsi gerçek ref, ama bize karşı savaşıyorlar :D

ucenmi

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ağustos 2011, 12:54:30
Alıntı yapılan: ucenmi - 03 Ağustos 2011, 11:29:29
elisa resmen batıyoruz komediden gülüyoruz :D

Ehehe, bilmez miyim :D
250 refe kadar salıp, çer çöp ne varsa uzatarak bir deneme yapacağım ben de :D
Neo forumda da burada da söylüyorum ama inanmayanlar çıkabilir, ben cidden oyuna döktüm zaten işi :D
Kendim oynayıp kendim gülüyorum... Bu reflerle oynamak resmemn satranç oynamak gibi, nereyi kapatırsan diğer taraftan patlatıyorlar :D
Fernando haklı galiba, bunların hepsi gerçek ref, ama bize karşı savaşıyorlar :D

banada gerçek ref gibi geliyorlar çünkü adamlar bizi bu kadar zarara uğratmazdı site güm olacak bu gidişle :D

ucenmi

arkadaşlar şuan 4 dolarlık bi ödeme daha aldım ama ss koymuyorum zaten site iyice b.kunu çıkardı hiç kazanamıyorum sizde durum nasıl

enderege

Alıntı yapılan: ucenmi - 23 Ağustos 2011, 22:38:09
arkadaşlar şuan 4 dolarlık bi ödeme daha aldım ama ss koymuyorum zaten site iyice b.kunu çıkardı hiç kazanamıyorum sizde durum nasıl

Boşa kürek çekiyoruz. Durum bu. 30-35 adet ref birikiyor. Her hafta 5 adet alıyorum, 5 adet salıyorum. Haftada 1.2$ geliyor, 1$ ı refe gidiyor.

Aslında bundan sonra ref almadan devam edeceğim. Refler masrafını asla ve asla çıkarmıyor. Bot kendi başına daha çok para kazanır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Neobux ta cennet bahçesi konusuna bir bakmanı tavsiye ederim ;)

ucenmi

Alıntı yapılan: enderege - 23 Ağustos 2011, 22:57:35

Boşa kürek çekiyoruz. Durum bu. 30-35 adet ref birikiyor. Her hafta 5 adet alıyorum, 5 adet salıyorum. Haftada 1.2$ geliyor, 1$ ı refe gidiyor.

Aslında bundan sonra ref almadan devam edeceğim. Refler masrafını asla ve asla çıkarmıyor. Bot kendi başına daha çok para kazanır.

ben 70 ref falan yapmıştım sonra farkettimki eğer yeni ref almazsan olan reflerinde yüzdeleri düşünyor e böyle oluncada kar edemiyorsun süreklli gelen parayı yatırman gerekiyor o yüzden sadece direk bot ile kasacağım artık ne kadar kazanırsam neopoint ler ilede arada ref alırım o kadar. cennet bahçesine bakacağım şimdi bakalım ne varmış :D

ElisaMcCline

Yahu sanki taş atıyorsunuz da kolunuz yoruluyor hee :)
Salmışlar botu çayıra, mevlam kayıra :D bir de beğenmiyorlar .D

ElisaMcCline

Özellikle botçu arkadaşların dikkatine;
Neo cozutmuş, salın botları :D

Sitede 12 tane micro, 4 tane de pembiş reklam var şu anda, dtandart turuncu reklamlar dışında :D Yok böyle bir görüntü :D

ElisaMcCline

Öder, ödemez ayrı konu...
Ama neonun batacağınız düşünenler varsa daha çoook beklerler :D
Deli gibi reklam alıyor herifler... Üsdtelik bize de birşey koklatmadan, direk cukka :D

16 micro, 4 pembiş var şu anda, standart reklamların dışında :D :D :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Ağustos 2011, 04:12:20
Öder, ödemez ayrı konu...
Ama neonun batacağınız düşünenler varsa daha çoook beklerler :D
Deli gibi reklam alıyor herifler... Üsdtelik bize de birşey koklatmadan, direk cukka :D

16 micro, 4 pembiş var şu anda, standart reklamların dışında :D :D :D

Gözü doysun ne diyelim:) bana 850 dolar borcu var onu almadan bir yere gitmem ama :)