Nesbux (SCAM)

Başlatan enderege, 17 Haziran 2011, 14:34:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

(scm)

Site Adı: Nesbux
Reklam Sayısı: 4+
Minimum Ödeme: 1. Ödeme 2$, 2. Ödeme 3$, 3. Ödeme 10$
Ödeme Yöntemi: Alertpay, Paypal (Anında)

Resimde görüldüğü üzere tık geliri düşük. Yatırım isteyen bir yer. Şuan Pioneer üyelik veriyor. Bence değerlendirmek isteyenler incelesin.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Mesen

Pioneer veriyor fakat üye sayısı online üye sayısı falan doğru mu? Hiç ödeme yapmadan o üye sayısına ulaşan ve 2bin online üye barındıran bir site bana pek doğrusu gibi gelmiyor :)

enderege

Alıntı yapılan: Mesen - 17 Haziran 2011, 15:47:38
Pioneer veriyor fakat üye sayısı online üye sayısı falan doğru mu? Hiç ödeme yapmadan o üye sayısına ulaşan ve 2bin online üye barındıran bir site bana pek doğrusu gibi gelmiyor :)

Siz tanıttığınız sitelere garanti veriyormusunuz ki bende bu doğru, bu yanlış diye size bilgi vereyim. Herkes sitedeki T.O.S denilen yerdeki şartlara güvenip giriyor bu işlere. Doğru yada yanlış ben tanıtıyorum girip girmemek siz üyelerin bileceği bir iş. ve tanıttığım halde altada bilgi vermişim tık geliri düşük diye.

Mesen

Ben eleştirme mahiyetinde söylemedim yanlış anlama :) Siteyi açtım baktım üye olacaktım Pioneer veriyor diye fakat 6bin küsür üye var 2700küsürü online yazıyordu. Toplam ödeme de $0 yazıyordu. Acaba hata mı oluştu diye refresh falan yaptım yok yine aynı. Kafam takıldı ondan sordum yoksa canlı destek falan bulunuyor sitede aslında güzel site gibi duruyor da. Ayrıca tık gelirleri düşük değil ki $0.01'lik reklamlar vardı.

enderege

Alıntı yapılan: Mesen - 17 Haziran 2011, 19:29:00
Ben eleştirme mahiyetinde söylemedim yanlış anlama :) Siteyi açtım baktım üye olacaktım Pioneer veriyor diye fakat 6bin küsür üye var 2700küsürü online yazıyordu. Toplam ödeme de $0 yazıyordu. Acaba hata mı oluştu diye refresh falan yaptım yok yine aynı. Kafam takıldı ondan sordum yoksa canlı destek falan bulunuyor sitede aslında güzel site gibi duruyor da. Ayrıca tık gelirleri düşük değil ki $0.01'lik reklamlar vardı.

Bizim forumda da üye çıkınca 10 dk gibi online gözüküyor. Burada bu daha fazladır. Bilemem. Hilede vardır onuda bilemem.

Üye olup girince ve 0.01$ lık reklamları tıklayınca 0.005$ geliyor. Upgrade tablosunda da belirtmiş standart üye tıkı 0.005$ ref tıkı 0.0025$ diye. Ama ben ilk üye olduğumda bu değerler 0.01$ a 0.005$ dı. 1 saat sonra bunu değiştirdi. Hatta upgrade tablosunda standart üye bölümüde vardı. Bunuda kaldırdı.

Dediğim gibi bende ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Bu tip yeni yerler böyle değişimler yapabiliyor.

enderege

Tuhaf bir durum daha!

enderege

Site sapıttı. Upgrade üyelerde ref tıkı 0.01$ yerine 0.003$ işliyor.