Ref Kiralama Hakkında

Başlatan WEBMONEY, 05 Eylül 2012, 19:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Aralık 2012, 17:29:48
Süresi dolmak üzere olan ve iyi tıklayan kiralık reflerin sürelerini uzatmayalım mı?
Uzatacaksak kaç gün idealdir? Tıklama ortalaması kaç olanlar iyidir? 1 ortalama altı kazandırmıyor mu?
Puanlarla Recycle nasıl yapılıyor? Tıklamayanları recycle yapmak lazım galiba.

üyelik tipiniz ne ? Kaç refiniz var ? Uzatmaları NP ile mi yapıyprsunuz ? Autopay açık mı ?

Coulers79

Hocam standart alt üyenizim. Hergün tık ve task yaptım işler çoğalınca bu kadar aktif olamam.
Daha yeniyim 41 kiralık refim var. Autopay kapalı gözüküyor ama bazen kendiside aktif olmayan refleri değiştiriyor sanırım.
Ancak Probuxla da karıştırıyor olabilirim. Orda da kapalı ancak tıklamayanları değiştiriyor bazen.
NP ile recycle hakkında bi bilgim yok zaten sadece tıklardan kazandığım ve adprize 0,10 puanım var.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Aralık 2012, 17:57:17
Hocam standart alt üyenizim. Hergün tık ve task yaptım işler çoğalınca bu kadar aktif olamam.
Daha yeniyim 41 kiralık refim var. Autopay kapalı gözüküyor ama bazen kendiside aktif olmayan refleri değiştiriyor sanırım.
Ancak Probuxla da karıştırıyor olabilirim. Orda da kapalı ancak tıklamayanları değiştiriyor bazen.
NP ile recycle hakkında bi bilgim yok zaten sadece tıklardan kazandığım ve adprize 0,10 puanım var.

Teşekkürler coulers,
Açıkçası neobux biraz karışık bir sitedir. Yani biraz dünyanın gaz ve toz bulutu kısmından başlamak gerekecek...

Bazı bilgileri ayrıca veririm... ama genel soruya gelince;
Ref uztmanı pek tavsiye etmem... AVG si 2 üzeri olanları Puanlarla uzatabilirsin.
NP dediğim NeoPoint. O adPrize dan aldığın 10NP dışında, tıkladığın her reklam için de 1 NP birikiyor hesabında.
http://www.neobux.com/c/
bu sayfada altta NeoPoints: bilgisi karşısında kaç NP (Puan) var görebilirsin.
Ref uzatmalarını NP lerle de yapabiliyoruz. Böylece ne tıklasa direk kâr oluyor.

Standar üyeler için 020c / 30 gün / 0,5c ref geliri = 1.33 kâr / zarar avg sidir.
Ama zamanla rf avg leri düştüğü ve hatta refler tıklamayı bile bırakabildikleri için de bu limittekilerden uzak duruyoruz.
Ve hatta mümkünse hiç uzatmıyoruz, çünki ref sadakati yok sayılır sistemde.
ANcak uzatmadığımız reflerden de gelecek 0,02$ (2c) kesinti sebebiyle en azından NP lerle iyi refleri uzatarak, fazladan gelecek gelir ile bu ref salma zararını ve belki biraz daha kâr etmeyi düşünmek daha uygun.

1 refi 15 gün uzatmak için 133 NP
1 refi 30 gün uzatmak için 253 NP

gerekiyor. Neopoints bilgilerine bakara.. son dönemde tıklamaya devam eden ve avg si en yüksek olan lardan uzatmalarını yapabilirsin.

recycle, tuklamayan refi ücreti karşılığıyla değiştirmen, ki standartlara kesinlikle önermiyoruz. Bırakın zarar ettirsin.
Recycle ile her şartta zarar zaten.
Auto recycle bahsettiğin sistemin refleri değiştirmesi konusu.
14 gün aktif olmayan refleri, 15 inci gün sistem ücretsiz değiştiriyor. Evet Probux ta da var... ikisinde de görmüş olabilirsin.
tıklamayan refi recyckle etme dememin sebebi de bu, en azından autorecycle ile gelen refin kazandırma şansı var. Ama 0,07$ daha recycle için ödediğin
bir refin sana kazandırma şansı yok (denecek kadar az)

Autopay kapalı kalsın, refler ilk alındığında açmak doğru, ki zaten 20 günden az süresi kalan refler için çalışmıyor standrtlarda.

Karışık olmamıştır umarım.
Atladığım yada soracağın başka şeyler varsa sor.. Ref konusu ayrı bir konu. Burda konu açsak herkesin söyleyeceği ayrı birşey çıkar.  Pek tavsite etniyoruz aslında almayı.
Ama yeterli NP sahibi olan arkadaşlar da bunu ref alıp uzatarak ( önce alım parayla ancak sonra uzatmalar için NP kullanılıyor) güzel bir şekilde değerlendirebilirler.

Coulers79

Elisa hocam teşekkürler vaktinizi aldım.  ;)  Göz kırpsanız yeterdi. Neo'da ne derseniz o zaten.
Yılbaşı hediye falan yok mu şöyle işe yarayan? Ad prizede ki bütün ödüllerden standartlar da yararlanabiliyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Aralık 2012, 18:41:18
Elisa hocam teşekkürler vaktinizi aldım.  ;)  Göz kırpsanız yeterdi. Neo'da ne derseniz o zaten.
Yılbaşı hediye falan yok mu şöyle işe yarayan? Ad prizede ki bütün ödüllerden standartlar da yararlanabiliyor mu?

Bağlantı sorunum oldu bölgede kusura bakma, geç cevap verebiliyorum.
AdPrize tüm ödüllerinden ve aynı şartlarda standartlar da yararlamabiliyor.

yılbaşı ödülleri arada veriliyor; bu konuda:
http://www.gelirkapisi.com/neobux/2012-yeni-yil-indirimleri/

İndirim dışında bir ödül olmaz, o da sana mı yarar, Fernando ya mı bilinmez :)
Neo da en kazançlısı yüksek task ücretler, asıl ona yüklenmek lazım. Gerçi probux da bu konuda oldukça iyi.. ikisi beraber götürülebilir.
Task yapabilirseniz, biraz da direk refiniz olsa, bu dönemde indirimli bir golden süper olur aslında.
ama o hesabı iyi yapmak lazım..
Normalde task yapmayanlara 15 e yakın direk ref öneriyoruz. Düzgün task yapanlar için 6-7 direk refle düzgün birşeyler çıkar bence.
O her 1$ da gelen 0,24$ bonus, dehşet bir ek getiri.. Hiç yapamayan ben bile buradaki arkadaşlar sayesinde atıp tutarak bir sürü task yaptım.

Mini Jobs:   $7.130
Mini Jobs (Bonuses): $1.680

Hiç anlamadan golden olduğum için 0,80 fazladan bonus geldi. Sürekli task yapanlar bence indirimli golden ile ilgilenmeliler derim.

Bu arada hakanatik, tolgacan, bekeli ve arshi arkadaşlarımıza da, task konusundaki tüm foruma yardımları için teşekkürler :)
Umarım kimseyi atlamamışımdır, isim yazmak çok tehlikeli :)

Coulers79

PTC'leri çoğaltınca iyice ayarım bozuldu. Hiç birşey yapmaya zaman kalmıyor.
En son Neo'da iyi tıklayan refleri uzatayım derken yanlışlıkla recycle yaptım.
Bu ara herşey külliyen zarar. Arada task çıkıyor onları yapmaya da enerji kalmıyor.
Standartlar için kiralık ref limiti nedir acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Şubat 2013, 11:18:21
PTC'leri çoğaltınca iyice ayarım bozuldu. Hiç birşey yapmaya zaman kalmıyor.
En son Neo'da iyi tıklayan refleri uzatayım derken yanlışlıkla recycle yaptım.
Bu ara herşey külliyen zarar. Arada task çıkıyor onları yapmaya da enerji kalmıyor.
Standartlar için kiralık ref limiti nedir acaba?

Geçmiş olsun.. yok artık yahu,,, Sen iyi refleri uzatmak için seç, sonra recycle yap... ..
Yaa kusura bakma sinirim oynadı.. Başıma gelmiş olabileceğini düşündüm de bir an :)

Standartlar için RR limiti 300 ama 200 de kalmakta fayda var. 250 kesinlikle geçilmemeli.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Şubat 2013, 13:29:17

Standartlar için RR limiti 300 ama 200 de kalmakta fayda var. 250 kesinlikle geçilmemeli.

Standartlar için RR limiti 200. Haliylede 250 geçilemez.   :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2013, 13:51:05
Standartlar için RR limiti 200. Haliylede 250 geçilemez.   :)

Ala alaa :D
Sen mi değiştirdin de adminin de haberi yok :D :D :D
http://www.neobux.com/m/a/

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Şubat 2013, 14:02:12
Ala alaa :D
Sen mi değiştirdin de adminin de haberi yok :D :D :D
http://www.neobux.com/m/a/

Yok yaaa... Kafaya bak.  :D  Ben probux da kaldım. Oradan bahsediyorsunuz gibi geldi. Bi başlığa bari bak demi? Bana ne sizin neo nuzdan.  :g :g :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.