gelirkapisi.com çekilişi

Başlatan TwofuN, 05 Eylül 2012, 22:40:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

halise hocanın arabası bana benimki halise hocaya çıkmış  (d)  bu hayatımın en karlı takası olacak sanırım  :g

TwofuN

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Eylül 2012, 21:04:45
halise hocanın arabası bana benimki halise hocaya çıkmış  (d)  bu hayatımın en karlı takası olacak sanırım  :g
eee bilal abi çekilişteki şanslı kişilerden birisin düşüncelerini alalım :) :) :D

bilalyuzugullu

valla nihatcım halise hocayla yapılacak pazarlıklardan sonra anlaşılacak şanslı olup olmadığım  (d)  ender hocanın korktuğu benim başıma geldi  ???  ancak ben bekar olduğumdan arabaya el koyacak kimse yok  :g takastan sonrada zaten hakanla dönüşüm yapacağımız için hem A8 hemde veyron keyfi yaşıycaamızdan gayet iyi diyebilirim  :y

universitely76

Alıntı yapılan: Nihat - 08 Eylül 2012, 17:40:45
---Bir dahaki çekiliş ne zaman?---
Birazdan yiyeceğim dayağın haddi hesabı olmayacağı için bir daha çekiliş yapmayı düşünmüyorum.
adresini versene sen bi bakiyim  (d) ileri sürdüğün şartları (astronomik rakam vs. vs. )  yerine getiren yer uçağını istedim gitmiş beni yedek takıma paraşütle indirmiş, ver adersi ver >:(

Ayrıca FilmsizKalma gelsin iki yazı yazsın, kriterlere uymayan egoist tavırlarla araç siparişi versin ve sonunda çekilişi kazansın..! Yemezler yavrum yemezler, şike var bu işte, komple var, katatkulleye getirildik  :g

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Eylül 2012, 22:11:51
valla nihatcım halise hocayla yapılacak pazarlıklardan sonra anlaşılacak şanslı olup olmadığım  (d)  ender hocanın korktuğu benim başıma geldi  ???  ancak ben bekar olduğumdan arabaya el koyacak kimse yok  :g takastan sonrada zaten hakanla dönüşüm yapacağımız için hem A8 hemde veyron keyfi yaşıycaamızdan gayet iyi diyebilirim  :y
Veyron'umu almaya nasıl kalkıştın abi sen ya  :'( Halise ablama söyleyim de gör sen, elindeki avcundakini alsın da aklın başına gelsin  (d)
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

alırım anahtarınııııı  (d)  ne demek gülüm veyron dediin nedir ki  ???  bineriz berabercenek  ;) 
halise aplana diycende; onun arabasıda bende  (d)  nasıl olacak şimdi bu iş  :)

TwofuN

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Eylül 2012, 23:49:18
adresini versene sen bi bakiyim  (d) ileri sürdüğün şartları (astronomik rakam vs. vs. )  yerine getiren yer uçağını istedim gitmiş beni yedek takıma paraşütle indirmiş, ver adersi ver >:(
Ayrıca FilmsizKalma gelsin iki yazı yazsın, kriterlere uymayan egoist tavırlarla araç siparişi versin ve sonunda çekilişi kazansın..! Yemezler yavrum yemezler, şike var bu işte, komple var, katatkulleye getirildik  :g
Eeııııııııiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooouuuuuuuuu ne desem bilemedim şimdi :)

ElisaMcCline

Walla Bilal, ne derlerse he de :D
O araba sende kalırsa, kimseye derdini de anlatamazsın :g

Olmadı ver kurtul :g

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Eylül 2012, 23:54:14
alırım anahtarınııııı  (d)  ne demek gülüm veyron dediin nedir ki  ???  bineriz berabercenek  ;) 
halise aplana diycende; onun arabasıda bende  (d)  nasıl olacak şimdi bu iş  :)
Ni dimek abicim binerik beraber de... +400 km/saat kalp dayanmaz bak uyarayım sonra hastaneye çekmek zorunda kalırız... Veyron görmemiş polisler arabayı otoparka çekerler al baqşına bela.... gece gece uğraşıp duracaz sonra.... sen gel bu işe he de bitsin, anlaşan gül gibi geçinip gidek  (d) yoksa Halise ablama derim bak  :g
Şu sıra imzasız'ım...

TwofuN

@universitely76 hocam sakin olun. Neyse sizde bir daha ki yarışmada şansınızı denersiniz lütfen yani :P :D :D :D

hakanatik01

Elimde çok temiz Nihat'tan az kullanılmış  R8 var isteyene kiralayabiliriz.Üyelik yükselticem para lazım. :g Süper arabanmı var derdin var zaten sabahtan beri telefonlar susmadı birileri forum  dışına haber sızdırmış sanırım hiç hoş olmadı bu. Ayrıca arkadaşlar lütfen  "bir tur versene" "yok artık bizi tanımazsın" "oooooooo anlayalım yaniii" "hadi yine iyisin" "dedin dedin nihatla anlaştın kaptın R8'i köfte" tarzında çok fazla Öm geliyor. Ö.M atmaktan vazgeçin lütfen mesaj kutumu silmekten yoruldum.

Not:Geç cevap yazabilirim henüz robdöşambır + Viski ikilisine alışmaya çalışıyorum R8'in direksiyonuna  koydum PC'yi giydim robdöşambırı bir elde puro bir elde viskim yazmak zor oluyor.