gelirkapisi.com çekilişi

Başlatan TwofuN, 05 Eylül 2012, 22:40:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2012, 00:19:11
Elimde çok temiz Nihat'tan az kullanılmış  R8 var isteyene kiralayabiliriz.Üyelik yükselticem para lazım. :g Süper arabanmı var derdin var zaten sabahtan beri telefonlar susmadı birileri forum  dışına haber sızdırmış sanırım hiç hoş olmadı bu. Ayrıca arkadaşlar lütfen  "bir tur versene" "yok artık bizi tanımazsın" "oooooooo anlayalım yaniii" "hadi yine iyisin" "dedin dedin nihatla anlaştın kaptın R8'i köfte" tarzında çok fazla Öm geliyor. Ö.M atmaktan vazgeçin lütfen mesaj kutumu silmekten yoruldum.

Not:Geç cevap yazabilirim henüz robdöşambır + Viski ikilisine alışmaya çalışıyorum R8'in direksiyonuna  koydum PC'yi giydim robdöşambırı bir elde puro bir elde viskim yazmak zor oluyor.
cık cık cık roddöşambır neysede o viski ne oluyor r8 koltukları özel koltuktur leke çıkartmak zordur :D

efebakan

çekilişlerin sonuçları ne zaman açıklanıyor acaba yardımcı olurmusunuz

halisekarakaya

:D :D :D
Çok şey kaçırmışım yahu  :D :D :D misafir vardı ama burası da çok keyifliymiş  :D
Kime ne yazcağımı bilemedim şimdi  :D
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var  :D
Benim araba Bilal de ,Bilalin arabası bende ,bendeki arabayı üniversiteli istiyor  ???
Çok feci çok  :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Eylül 2012, 21:04:45
halise hocanın arabası bana benimki halise hocaya çıkmış  (d)  bu hayatımın en karlı takası olacak sanırım  :g

O kadar eminsin yaani   8)

hakanatik01

Efe açıklandı sonuçlar.İlk sayfaya koyalım isterseniz sonuçları:)
burdan bakabilirsin
http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/gelirkapisi-com-yarismasi/msg51645/#msg51645

hadi tutmayın beni daha kübaya gitcez

Purom bitti saatte 400Km hızla bir kübaya gidip geleyim.
Açıklamada yapayım şimdi forumda bazı arkadaşlar "çok değişti bu çocuk parayı/arabayı buldu böyle oldu" tarzında yorum atmasınlar lütfen zaten 2 güne bir gittiğim biryer ne zaman purom bitse kübadaydım ne bileyim işte  Barbados adaları olsun  bir Bali adası olsun hawaii v.s.  zaten iki güne bir gitmiş olduğum yerler kısaca araba beni değiştirmedi böyle düşüncelere kapılmayalım.

efebakan

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2012, 01:48:13
Efe açıklandı sonuçlar.İlk sayfaya koyalım isterseniz sonuçları:)
burdan bakabilirsin
http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/gelirkapisi-com-yarismasi/msg51645/#msg51645

hadi tutmayın beni daha kübaya gitcez

Purom bitti saatte 400Km hızla bir kübaya gidip geleyim.
Açıklamada yapayım şimdi forumda bazı arkadaşlar "çok değişti bu çocuk parayı/arabayı buldu böyle oldu" tarzında yorum atmasınlar lütfen zaten 2 güne bir gittiğim biryer ne zaman purom bitse kübadaydım ne bileyim işte  Barbados adaları olsun  bir Bali adası olsun hawaii v.s.  zaten iki güne bir gitmiş olduğum yerler kısaca araba beni değiştirmedi böyle düşüncelere kapılmayalım.

allahım sana şükürler olsun  sonun da banada
Shelby Supercars  hediyemi nasıl alabilirim peki  işlemler hakkında yardımcı olurmusunuz

Maverickk

Tüh ya kaçırdık.Arabasını satmak isteyen varsa makul fiyata 2.el olduğunu da düşünerek benimle temasa geçsin lütfen.Birde bu arabalara LPG takılabiliyor mu ? :)

TwofuN

Alıntı yapılan: Maverickk - 09 Eylül 2012, 10:32:06
Tüh ya kaçırdık.Arabasını satmak isteyen varsa makul fiyata 2.el olduğunu da düşünerek benimle temasa geçsin lütfen.Birde bu arabalara LPG takılabiliyor mu ? :)
LPG mi? :D  O arabalara lpg taakıldığı an şahinden farkı kalmaz :P :D

ýrmakk

Alıntı yapılan: Nihat - 08 Eylül 2012, 17:40:45
Büyük çekilişi söz verdiğim saatte yapmış bulunmaktayım.

1 numaralı ödül--ırmakk
2 numaralı ödül--enderege
3 numaralı ödül--abcb
4 numaralı ödül--ikose
5 numaralı ödül--hakanatik01
6 numaralı ödül--avni59
7 numaralı ödül--kalakara
8 numaralı ödül--lovablegs
9 numaralı ödül--bilalyuzugullu
10 numaralı ödül--halise
11 numaralı ödül--efebakan
12 numaralı ödül--FilmsizKalma

---Yedekler kısmında bulunanlar için Özel ödül---
Sizler istediğiniz resmi masaüstüne indirebilirsiniz. Bu da size kıyağım olsun ;)
---Ödül kazandım. Peki ödülümü nasıl alabilirim?---
Bu sorunun cevabı çok basit. Kazandığınız ödülünün üstüne gelip farenin sağ tıkı ile resmi farklı kaydete tıklıyorsunuz. Kaydetme yeri olarak masaüstü seçiyorsunuz. Tüm işlem bu kadar.
---Sürpriz tam olarak neydi?---
Çoğu kişi farketmiştir de ben yinede açıklayayım. Araba modellerinin yanına resmi yazısı mevcut. Yani araba değil araba resmi çekilişi yaptık.
---Bir dahaki çekiliş ne zaman?---
Birazdan yiyeceğim dayağın haddi hesabı olmayacağı için bir daha çekiliş yapmayı düşünmüyorum.
---Hediyeyi beğenmedim takas yapabilir miyim?---
Tabiki. İstediğiniz kişiyle takas yapabilirsiniz.

wawww  (p) ne şanslıyım R8 bana çıkmışş   :y
Hediyemi aldım tşkler nihat  (k) (k) (k) (kanıt ekleyecektim ama forumda yeniyim beceremedim)  :(

efebakan

hediyem gelsede bende kanıtını koysam