gelirkapisi.com çekilişi

Başlatan TwofuN, 05 Eylül 2012, 22:40:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Nasıl şaka ya? madem şaka bu nedir avniye katılıyorum benimde burnuma pis kokular gelmeye başladı elimde belgelerde var ama [photoshop yok bu kadar oldu:P] Nihat arkadaşımızın AudiR8'den vazgeçmemiz için göndermiş olduğu rüşvet demek istemiyorum siz karar verin artık ne diyeceğinize.Şunu herkes bilsin ki AUDI R8 sevdamız bitmedi bitmeyecek.

NOT: Aynen parayı iade ettik iyimi ettik bilmiyorum :g

ikose

Hakannn senden korkmaya başlıyorum..  8) :g

efebakan

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Eylül 2012, 15:13:04
Nasıl şaka ya? madem şaka bu nedir avniye katılıyorum benimde burnuma pis kokular gelmeye başladı elimde belgelerde var ama [photoshop yok bu kadar oldu:P] Nihat arkadaşımızın AudiR8'den vazgeçmemiz için göndermiş olduğu rüşvet demek istemiyorum siz karar verin artık ne diyeceğinize.Şunu herkes bilsin ki AUDI R8 sevdamız bitmedi bitmeyecek.

hani çekilişleydi ya  o kadar şey demişşiniz torpil yok diye bune

regortaz

Dikkat ettiyseniz bazı oynamalar var satırlarda arkadaşlar paylaşılan ödeme kanıtı fake, dediğim gibi sistem scam, adminin yaptığı ön çekilişte kazanmış olmama rağmen gönderilmedi hediyem. Neymiş o zaman sistem pre-launch'da olduğu için sistemi denemek için çekiliş yapılmışmış esas çekiliş sonraymış.

YEMEZLER.

Scam bölümüne taşınmasında ısrar ediyorum, hakanatik'e de uyarı verilsin fake ödeme kanıtı paylaştığından ötürü.

:g

regortaz

Alıntı yapılan: efebakan - 07 Eylül 2012, 15:20:58

hani çekilişleydi ya  o kadar şey demişşiniz torpil yok diye bune

Burda yazılan hiçbir şey gerçek değil farkındasın değil mi bunun  ???  millet JSS'nin stresini atıyor burda bir nevi  :D

ýrmakk

Waayy beee @Nihat' insanlar burda umut fakirin ekmeğidir deyip çekiliş beklesin arabalar için forumda kan dökülsün, sen arka planda basit hesaplar yap (sinir) @avni demişti zaten  :'( inanmamıştım  ninanmak nistememiştim meğer meğer meğer ...
[hakan  :y güzel olmuş resim  :y

TwofuN

Oha abicim ohaaaa diyorum size :) Size sürprizler hazırlayayım siz beni scam edin, iyimiş ya helal olsun size :P :D :D
Scam diyenlere tek lafım çekilişi bekleyin. Konuda ne yazıyorsa onu göndereceğim emin olun siz ;) ;)
@filmsizkalma hocam daha önce kabul ettiğim arabaların genel özellikleri vardı(Astronomik fiyat,concept olması,sınırlı üretim) maalesef bu araba hiç bir şartları sağlamıyor. Üzgünümmm :D :D :D

hakanatik01

Hemen kenara atmayalım teselli ikramiyesi olarak düşünülebilir.Çekilişten sonra herkesin konuştuğu gibi çok söylem olucaktır "iddaa tek maçtan tek golle kaçırma, altılı tek ayaktan yattı abi v.s. v.s. "bizim için tabiki tek tıkla kaçırdım ödemeyi site kapandı abi" :g :g" tarzında  sözler dolaşacaktır bunlara mahal vermemek için teselli ikramiyesi olmasını teklif ediyorum.

TwofuN

15 kişi katılıyor ve 12 tane hediye dağıtıyoruz :D Kalan üç kişi için o araba, pek teselli edici olamaz ;)) Ama benim kalan 3 kişi içinde sürprizim var :))