Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bhawk

hadıya :S sımdı yıne kazanmaya devam etsem reklama mı gıtcek bıde ben ayı bıl 2 hesap actım bırını asıl face hesabımdan acmıstım sonra kardesımın face hesabından para kasmaya basladım ama kendı hesabımı kullanmadım hıc bu sorun mu oldu acaba
edit: elisamccline bey haklıymıssınız galıba yanlıs bısey yapmısım twıtter takıpcısıne gıtmıs paralar sımdı ben onu nasıl durdurabılırm

ElisaMcCline

Twitter alanına gidin, orada beğenilerinizin sağındaki, girdiğiniz twitter bilgilerini kaldırın.
Ben reklam vermedim hiç ve paused görünüyor.
Belki onu pause yapabilirsiniz.. tam bilmiyorum.. ama girdiğiniz bilgileri silebiliyorsanız onları silmeniz de işe yarar..

bhawk

tessekurler duraklama yaptım bakalım nolcak

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bhawk - 04 Aralık 2011, 23:00:32
tessekurler duraklama yaptım bakalım nolcak

Sil kısmına gelip silerseniz yanlışlıka da olsa bir daha reklama gitmez paranız :(

yingyang16

Alıntı YapKredilerinizin azalmasının sebebi facebook sayfanızı yada twitter hesabınızı eklediyseniz hemen satışa sunulması yani fanslave tarafından sizin facebook sayfanıza hayran gelmesi yada twitter sayfanıza takipci gelmesi ile hesabınızdan krediler eksilir aynı zamanda facebook hayran sayınızı ve twitter takipci sayınızı arttırmış olursunuz.

Bu benim hesabım twitter ile bağladım eğer kredilerin gitmesini ve twitterınıza takipci gelmemesini istiyorsanız twitter resminizin ve adınızın yazdığı yerin hemen altında edit yazan yere tıklayın ardından status: bölümünden activate(Aktif demek) olarak seçili ise puse (kapalı demek)olarak değiştirip ardından en aşağıda save tıklayın.Bu işlemden sonra kredileriniz eksilmez fakat twitter takipcileriniz de artmaz.Hesabınızda 15 euro olduğunda paypal hesabınıza talep edebilirsiniz.

Facebook sayfa eklediyseniz.

Bu benim hesabım facebook sayfam ile bağladım eğer kredilerin gitmesini ve facebook sayfanıza hayran gelmemesini istiyorsanız facebook sayfanızın resminin ve adının yazdığı yerin hemen altında edit yazan yere tıklayın ardından status: bölümünden activate(Aktif demek) olarak seçili ise puse (kapalı demek)olarak değiştirip ardından en aşağıda save tıklayın.Bu işlemden sonra kredileriniz eksilmez fakat facebook hayran sayınızda artmaz.Hesabınızda 15 euro olduğunda paypal hesabınıza talep edebilirsiniz.

Kredi toplamak için kendimin uyguladığı püf noktalar;

Gün içinde normalde online oldukça sayfa yenilesenizde nadiren facebook sayfa ve twitter takip geliyor. Şimdi fanslave bizim yani Türkiye saatine göre gece 12:57 ile 01:00 saatleri arasında facebook sayfaları ve twitter beğen kişileri resetliyor ve tam verdiğim bu saatler de pc başında olabilirseniz birden bire karşınıza 5-10 sayfa birden çıkıyor Bunlar çıkar çıkmaz ilk önce linklere tıklayıp sayfaları facebook ta yada twitter da açın ondan sonra hızlı bir şekilde hepsini tek tek beğenin yada takip edin Daha sonra update tıklayın böylece gece saat 2;30 kadar hem facebook hemde twitter takip limitlerinizi dolduruyorsunuz .

Fanslave de kredi kazanmanız için 2 bölüm var birincisi twitter kişileri takip ederek ikincisi facebook sayfaları beğenerek;

Your Account bölümüne mause ile geldiğinizde bir pencere açılır bu pencereden Facebook Overview tıkladığınızda facebook sayfalar gelir karşınıza linklere tıklayarak bunları beğenip update tıkladığınızda krediler anında hesabınıza işlenir.Yukarıda verdiğim saatlerde online olamıyorsanız gün içinde online oldukça Facebook Overview bölümünü sık sık konrol ederek facebook sayfaları beğenirsiniz.

Your Account bölümüne mause ile geldiğinizde açılan pencereden Twitter Overview tıkladığınızda twitter kişileri karşınıza gelir linklere tıklayarak size önerdiği twitter kişileri takip ederek ardından update tıklayarak kredileriniz anında hesabınıza işlenir.Yukarıda verdiğim saatlerde online olamıyorsanız gün içinde online oldukça Twitter Overview bölümünü sık sık kontrol ederek twitter kişileri takip edebilirsiniz.

Başka bir forumda bu bilgileri paylaşmıştım oradan alıntı yaptım :D

lovablegs

bu forum sayesinde bu işede başladım arkadaşlar birinizin refiyle bilen biliyor bütün yazılarınızı okudum 3 gün oldu daha katılalı şimdiden 0,9 oldu param.Asıl aradığım buymuş benim :)çünkü Cep telefonumdan kullanabiliyorum rahatça sizede tavsiye ederim.Cepten kazanç başlığınada eklicem bu siteyi bol kazançlar herkese...

nouma26

Alıntı yapılan: lovablegs - 23 Aralık 2011, 15:41:59
bu forum sayesinde bu işede başladım arkadaşlar birinizin refiyle bilen biliyor bütün yazılarınızı okudum 3 gün oldu daha katılalı şimdiden 0,9 oldu param.Asıl aradığım buymuş benim :)çünkü Cep telefonumdan kullanabiliyorum rahatça sizede tavsiye ederim.Cepten kazanç başlığınada eklicem bu siteyi bol kazançlar herkese...

Hayırlı olsun.Denemediyseniz cep telefonunuzda ayuwage yi de tavsiye ederim.Jawa tabanlı  çalışıyor sanırım reklam tıkları...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 23 Aralık 2011, 17:44:15

Hayırlı olsun.Denemediyseniz cep telefonunuzda ayuwage yi de tavsiye ederim.Jawa tabanlı  çalışıyor sanırım reklam tıkları...

altına birde link koyaydın ya:) adama konu arattıracaksın :P

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Aralık 2011, 18:12:36

altına birde link koyaydın ya:) adama konu arattıracaksın :P

Neyse... Sen koymuşsun.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 23 Aralık 2011, 18:28:37

Neyse... Sen koymuşsun.  :D

Hocam valla bunun için özellikle koymadım :) dün veya ondan onceki gün değiştirmiştim buxtrio kaldırınca :)