Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHeLeP

Üsteki menüde Hesabınız > Ödeme bölünü tıklayın hesapta 15£ biriktiyse paypal ekleme bölümü çıkıyor

drogba

her gün çıkmıyor sanırım dün vardı beğenilecek bişiler bu gün hiç birşey yok. böyle istikrarsızsa. berbat ötes,i yani 15 euro birde çekim limiti bunuda düşünütrsek. eğer günlükse güzel olablir ama. hiç yoktan iyidir.

e316

Arkadaşlar bu fanslavede sayfa beğendirmek için satılan krediler ne kadar pahalı öyle ya 2000 kredi 79€ diyor. Biz beğenip 3000 kredi biriktirince 15€ veriyor bize. Aradaki farka bakar mısınız yahu. Ben şöyle bir şey düşündüm. Eğer buradan kredi satın alıp sayfalarını beğendiren arkadaşlar varsa ben 3000 kredi bulunan hesabımı direk satmak istiyorum. Hem bana faydası dokunur hem de satın alan arkadaş kazıklanmamış olur. Fanslave zengin olacağına hiç değilse paramız ülkemizde kalsın. Ne dersiniz mantıklı mı ?

enderege

Bu siteyi takip eden, ilgilenen var mı?  Uzun zamandır beğeniler, takipler,izlemeler vs. kredilendirilmiyor. Her seferinde bir saat sonra tekrar deneyin deniliyor. Forumunda da bu tip konular açılmış. Acaba bırakma vakti geldi mi? Yakın zamanda ödeme alan var mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

bende de kredilenmediği anlar oldu ama sonrasında geldi krediler başka bir beğeni yaptığımda toplu geldi;2 kredi gelmesi grekirken mesela 4 kredi verdi....Diğer dediğiniz 1 saat sonra tekrar deneyin diye bir uyarıyıya da hiç denk gelmedim ,şimdide bir bakayım dedim beğeni yaptım kredilendirdi...

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Eylül 2013, 01:56:50
1 saat sonra tekrar deneyin diye bir uyarıyıya da hiç denk gelmedim

Beğeni veya takipten sonra ana sayfada update dediğinde ayrı bir sekmede sayfa çıkıyor. Kredilendirise sorun yok. Kredilendirmezse bu uyarı o sayfada çıkıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Çok sıkı kullanıcısı değilim hocam benim kullandığım eklentilerdende olabilir Update tuşuna bassamda zaten yeni sayfada/sekmede açmıyor o yüzden denk gelmemişim demekki :)

Coulers79

Ben kullandığım Facebook, Twitter fanslave hesaplarını kapatıp yeniden açtım aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Önceden beğenileri ve takipleri kullandığım hesaplardan iptal ettiğim için ilk ödememi alamadım.
Bunun için yeni hesap açıp girdim yok onlarda çok düşük. Bir girilen hesapla bir daha giremedim.
Sitede bir ara başka facebok veya twitter hesabı tanıtamazsın hesabını silebilirsin diyordu.
En son twitter hesabım askıya alındı. Uygulamaları sil diyordu, dayanamadım Fanslave uygulamasını da sildim açıldı.
Eskiden sanki tekrar ekleyebiliyorduk uygulamayı. Şimdi twitter hesabında fanslave uygulaması yok ve update de yapmıyor.
Diğerleri çalışıyor. Ödeme almak için uygun rank'li hesap olacakta, tıklayacam da, ref yapacamda uzun iş.

Coulers79

Olsun varsın Fanslave'den de ödeme almayalım. Burası Facebook sayfası beğenisi ve twitter takipçisi için güzel bir site.

Coulers79

Yeni bir hesap açtım. Ara sıra belki bakarım. Yedek Twitter hesabıda açtım ama bir türlü tanıtamadım.