Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

ayuwagede üyeliğim var zaten orda denedim ama olmadı yapamadım ayrı sayfada açılıyo ama bi türlü eklenmedi hesabıma bulamadım onu  :(

ata07

Hocam üye olurken girdiğimiz e posta veya facebook adresimizi değiştirebiliyorumuyuzz  (sinir) (sinir) (sinir)

nouma26

Alıntı yapılan: ata07 - 13 Şubat 2012, 12:26:51
Hocam üye olurken girdiğimiz e posta veya facebook adresimizi değiştirebiliyorumuyuzz  (sinir) (sinir) (sinir)

Büyük bir ihtimalle olmaz Ata ama olsa da topladığın puanlar siliniyor olabilir.Aslında en iyisi Yingyang hocadan bilgi almak...

ElisaMcCline

e-posta ile ilgili sorun olacağını sanmam, ama facebook hesabını değiştiremiyorsun.
Hesabını kapatıp yeni hesap açman gerekiyor.

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Şubat 2012, 15:51:44
e-posta ile ilgili sorun olacağını sanmam, ama facebook hesabını değiştiremiyorsun.
Hesabını kapatıp yeni hesap açman gerekiyor.

E postayı değiştirme yerini bir türlü bulamadım sitede hesap ayarları yokki yahu  >:(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 13 Şubat 2012, 15:57:53
E postayı değiştirme yerini bir türlü bulamadım sitede hesap ayarları yokki yahu  >:(

http://www.fanslave.com/forum/profile-3.html
Sağ üstteki edit butonuna tıklayarak değiştirebilirsin.

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Şubat 2012, 16:04:18
Alıntı yapılan: ata07 - 13 Şubat 2012, 15:57:53

http://www.fanslave.com/forum/profile-3.html
Sağ üstteki edit butonuna tıklayarak değiştirebilirsin.

Çok teşekkürler hocam size bunları nasıl ödüyceğim bilemiyorum çok teşekkürler birde şimdi bir örnek veriyorum eğer facede 100 kişi varsa ve fanslavede ekliyse sonra o faceyi 700 yaparsak fanrake otomatiken yükseliyor mu  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 13 Şubat 2012, 17:26:22
Çok teşekkürler hocam size bunları nasıl ödüyceğim bilemiyorum çok teşekkürler birde şimdi bir örnek veriyorum eğer facede 100 kişi varsa ve fanslavede ekliyse sonra o faceyi 700 yaparsak fanrake otomatiken yükseliyor mu  ???

Face de 100 kişi varsa ve zaten aktifsen zaten belirli bir fanrank ile başlarsın, ve arttırmaya ve aktif olmaya devam ettiğin sürece de artar...
Tabii ki aynı şekilde twitter da da bunları istiyor. Sadece face diye düşünme...

ata07

Teşekkür ederim eski hesabımın nicki ata07ydi öylesine bir facebook ekldim kaldırmadığımdan yeni açtım şimdi :) Ploutos nicki ile Bol kazançlar teşekkürler :)

bengo