Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 26 Ekim 2011, 10:34:44
Teşekkürler :D :D
Hocam o videoyu direk ben paylaşmadım aslında,beğendiğim sayfalardan birinin işi  :) vesilenizle izlemiş oldum ,sabah sabah iyi güldüm :D :D

Evet iyiydi :D

Siz de birşeyler paylaşın da beğenelim arada gelip ;)

ElisaMcCline

Yaa millet, sizde mi hareket yok, ben mi bu işi fazla abartıyorum...
Tabii kısa zamanda olduğu için iyi de, sizlerin rankler ne durumda.. Birşeyler söyleyin yahu :)

Vee.. ;D

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/fsrank4.jpg[/img]

enderege

İstersen ben  susma hakkımı kullanayım.  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 05 Kasım 2011, 12:58:43
İstersen ben  susma hakkımı kullanayım.  ;D
Ne yahu, adam gibi birşey söyleyin.. bilmiyorum ne olunca iyi ki.. ben yeni hesapla sıfırdan başlayınca çok gibi geliyor.. :)

enderege

Hocam bende anlasam zaten konuşacağım. Benim rank 7 ve hesapda 9$ var. Bende 0 dan başladım. Ama benim bakiyem bana göre az. Fazla ziyaret etmiyorum sayfayı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

CHeLeP

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Kasım 2011, 22:02:39
Neysae, yingyang hocam gelince ona sorarız :D

Yeni bir facebook hesabı açıp başladıysan gayet normal çünkü arkadaş sayın az olacak ve buda doğrudan etkili oluyor. Ama eski bir facebook hesabın var ve yeni bir fanslave hesabı açtıysan normal değil tabi arkadaş sayınada bağlı olarak değişir ama bende 250 arkadaşı olan bir facebook hesabında 8 fanla başlamıştım. Kısacası ben arkadaş sayısına bağlıyorum henüz bir çelişki yaşamadım sende burdan yola çıkarak yorumunu yapabilirsin.

bhawk

benim dun actım hesabımı hesabımda 0.80 euro vardı bugun bakım dedım ama 0.04 olmus hesap bıde rankım 1 den 6 olmus acana neden para kesıntısı oldu bılgı alabılırmıyım
ilgili resim saygılar.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bhawk - 04 Aralık 2011, 17:55:41
benim dun actım hesabımı hesabımda 0.80 euro vardı bugun bakım dedım ama 0.04 olmus hesap bıde rankım 1 den 6 olmus acana neden para kesıntısı oldu bılgı alabılırmıyım
ilgili resim saygılar.

Paranızı burada reklam için kullanmışsınız... Olan budur... Başka bir açıklaması olamaz sanırım...