Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: CHeLeP - 27 Şubat 2013, 22:53:59
ödeme kanıtı bölümüne bişey eklemedim ama orayla buranın nasıl bir bağlantısı var çözemedim  ???

Ödeme kanıtı ödeme kanıtı bölümüne konulur diye konuyu oraya açtığınız sandım. Burada da herhangi bir resim gözükmüyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

bi ara 5 kişi lazım felan deniliyordu buna gerek yok mu suan tek basımızada uye olup kazanc saglayabiliyor muyuz

enderege

Alıntı yapılan: sicher - 27 Şubat 2013, 23:15:29
bi ara 5 kişi lazım felan deniliyordu buna gerek yok mu suan tek basımızada uye olup kazanc saglayabiliyor muyuz

Facebook ve twitter da 5 er arkadaş/Takipçi olacak. Kazanç sağlanıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

Alıntı yapılan: enderege - 27 Şubat 2013, 23:16:56
Facebook ve twitter da 5 er arkadaş/Takipçi olacak. Kazanç sağlanıyor.

tamam enderege hocam

sicher

12 sayfanın hepsini okumak bayagı zaman alacagı için yarıda bırakıyorum bu arada bunda 5 ark bulduk o ark hepside aynen fanslave uye mi olacak yoksa benim ref linkimden uye olup onların kazancından mı alacam yada nasıl olacak birde bunda gunluk5-10 kredi geliomus 1euro için kaç kredi lazım aktiflikle alakalıymıs okudugum kadarıyla sorun olmaz ben hergun girerim bole old. düşünürsek ödeme ne zamana gelebilir daha detaylı bilgi olsa iyiydi 8. sayfadan sonra verilmişse bu detay özür dilerim ama suan gözlerimden uyku akıyor :)

FilmsizKalma

sicher 5 er arkdaşın fanslavedeki kazanç ile ilişkisi yok.. Şu şekilde anlatayım.. Fanslave e facebook ve twitter hesabını eklemen lazım.. Senin  facebookta en az 5 arkadaşın olmalı.. Twitterdada 5 takipçin olmalı. Bunların fanslave ile herhangi bir bağlantısı yok..

sisteme ref yaparsan onlardan kazanıyorsun..Yaptığın ref kendine ref yaparsa ondanda kazanıyorsun.. ödeme limitinin yüksek oluşu seni bezdirebilir ama inan birikiyor (gerçi ben 1 ödeme alıp bıraktım )

Sistemdeki 1 kredi 0.005euro ya denk gelir. yani 15euro olması için 3000kredi biriktirmen lazım.. Günlük facebook ve twitter için reklam limiti var bunu doldurabilirsen eğer baya bir kredi eder.. Eskiden 12 kredilik felan facebook reklamlıar çıkıyordu eğer hala çıkıyorsa güzel kredi birikir günde..Tabi hala çıkıyorsa..

bir husus var facebookta ne kadar çok ardakşın olursa o kadar çok fanrankın yüksek olur..Fanrankın yüksek olursa çıkan reklamların kredileri ona oranla yüksek olur.

sicher

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Şubat 2013, 23:46:21
sicher 5 er arkdaşın fanslavedeki kazanç ile ilişkisi yok.. Şu şekilde anlatayım.. Fanslave e facebook ve twitter hesabını eklemen lazım.. Senin  facebookta en az 5 arkadaşın olmalı.. Twitterdada 5 takipçin olmalı. Bunların fanslave ile herhangi bir bağlantısı yok..

sisteme ref yaparsan onlardan kazanıyorsun..Yaptığın ref kendine ref yaparsa ondanda kazanıyorsun.. ödeme limitinin yüksek oluşu seni bezdirebilir ama inan birikiyor (gerçi ben 1 ödeme alıp bıraktım )

Sistemdeki 1 kredi 0.005euro ya denk gelir. yani 15euro olması için 3000kredi biriktirmen lazım.. Günlük facebook ve twitter için reklam limiti var bunu doldurabilirsen eğer baya bir kredi eder.. Eskiden 12 kredilik felan facebook reklamlıar çıkıyordu eğer hala çıkıyorsa güzel kredi birikir günde..Tabi hala çıkıyorsa..

bir husus var facebookta ne kadar çok ardakşın olursa o kadar çok fanrankın yüksek olur..Fanrankın yüksek olursa çıkan reklamların kredileri ona oranla yüksek olur.

az once güncel oldugum diğer formdada bole açıklanmıs şimdi pekişti anladım ark'tan cok ne var neyse bugun yaparım herhalde

CHeLeP

Şunuda belitmekte fayda var kesinlikle başka bir facebook ve twitter hesabı açarak başla yoksa ilerde sıkıntı olur :)

hakanatik01

Gitgide güzelleşiyor gibi site uzun süre sonra bakayım dedim buraya Google + da eklenmiş eğer aktiflik iyi olursa eskiye göre daha kısa sürede birikebilir min ödeme tutarı;

drogba