Easyhits4u Ödemeleri

Başlatan hakanatik01, 06 Eylül 2012, 14:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Kendini bilem aştın Neon, helal olsun valla  (a)
afiyetle yersin İnşallah, fazlasıyla hakettin :)

Coulers79

Tıklamayı bırakmayaydım ve birikenleri harcamayaydım bir minimum ödeme alabilirdim.
Günlük 1000'in üzerinde surf yapmışsın muhtemelen, helal vallahi ara sıra tıklarım artık. :)

neon

Alıntı yapılan: ikose - 12 Ağustos 2014, 09:40:28
Kendini bilem aştın Neon, helal olsun valla  (a)

Valla güzel yorum yapmışsın İkose Sağol  :)

neon

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ağustos 2014, 09:56:21
Tıklamayı bırakmayaydım ve birikenleri harcamayaydım bir minimum ödeme alabilirdim.
Günlük 1000'in üzerinde surf yapmışsın muhtemelen, helal vallahi ara sıra tıklarım artık. :)

Bu siteye tıklama yaparken ödeme yapacak mı yapmıycak mı diye bir endişem yok. On yıldan fazla olmuş adamlar tıkır tıkır ödeme yapıyorlar.  :)  Hiç aksama yok. O yüzden bu site  ptc olayında bir sigorta gibi  :)

hakanatik01

1000 surf ne kelime coulers hocam 4,1 saatte 0,30 alınabiliyor(15sn surte) siteden burdan hesaplarsan 20$ alabilmek için 11gün yemeden içmeden tıklamış olmalı ki sürede 2 ay gibi kısa bir süre olunca inanılmaz geliyor vAllahi helal olsun ben bu sürede bunu yapsam zirvedeyken bırakayım der bırakırdım siteyi bu kadar ödeme alan vardır ama bence bu kadar süreede yoktur easyhits4uda bile rekor olabilir :D bazıs itelere bunu yazsakmı acaba misal ayuwagede 5$ alma rekoru kaç acaba neonun ikose ustamın 15gündü refsiz bunu geçen varmı merak ettim neondan beklerim hayde neon kır şu ayuwage rekorunuda :D

bu ödeme kanıtından çıkan sonuç  nedir ?  hangi site olursa olsun refi neon olanın sırtı yere gelmez :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Ağustos 2014, 12:47:26
ayuwagede 5$ alma rekoru kaç acaba  ikose ustamın 15gündü refsiz bunu geçen varmı merak ettim neondan beklerim hayde neon kır şu ayuwage rekorunuda :D

hey gidi günler heeeyyyy

Alıntı yapılan: ikose - 21 Kasım 2012, 15:29:10
15 gün içinde 2 gün neredeyse hiç tıklama yapmamışım
13 günlük biriken 10,000 puan 0 5$ az önce talep ettim
72 saat bekleme moduna geçtim..

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Ağustos 2014, 12:47:26
1000 surf ne kelime coulers hocam 4,1 saatte 0,30 alınabiliyor(15sn surte) siteden burdan hesaplarsan 20$ alabilmek için 11gün yemeden içmeden tıklamış olmalı ki sürede 2 ay gibi kısa bir süre olunca inanılmaz geliyor vAllahi helal olsun ben bu sürede bunu yapsam zirvedeyken bırakayım der bırakırdım siteyi bu kadar ödeme alan vardır ama bence bu kadar süreede yoktur easyhits4uda bile rekor olabilir :D bazıs itelere bunu yazsakmı acaba misal ayuwagede 5$ alma rekoru kaç acaba neonun ikose ustamın 15gündü refsiz bunu geçen varmı merak ettim neondan beklerim hayde neon kır şu ayuwage rekorunuda :D

bu ödeme kanıtından çıkan sonuç  nedir ?  hangi site olursa olsun refi neon olanın sırtı yere gelmez :D

Ayuwage de maalesef beni banlamışlar.  :g Benim proxy değiştirme olayını farketmişler.  :) Şimdi yasal yollardan ayuwage ye devam ettiğimden dolayı rekor biraz zor görünüyor Hakan Hocam  :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

neon

ElisaMcCline

Maaşallah, bu site için çok kayıda değer bir ödeme :) :y

Hayırlı olsun :)