Easyhits4u Ödemeleri

Başlatan hakanatik01, 06 Eylül 2012, 14:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

utatar

neon

Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar. :) İkose modum evet bu işin bir sırrı var ufakta olsa. Ama açıklamayı düşünmüyorumm henüz. :D  Böyle açıklamamak daha heyecanlı oluyor, merak etmek iyi birşey. :D Hakan modum çok doğru konulara temas etmişsin, evet zamanım var bol bol, söylediğin gibi youtubeden kazanç konusunda birtakım şeyler yaptım, bir kanal oluşturdum, kanala videolar ekledim, sonradan bir kanal daha oluşturdum ona da farklı kategoride videolar ekledim ama ilk kanalımdaki videoların çoğu youtube tarafından silindi, 3-5 video kaldı onlarıda görüntüleyen çok az kişi. :) İkinci kanalımla videoların silinmemesi için bir yöntem keşfettim, şimdilik iyi gidiyor 1 haftadır eklediğim videolardan sadece 1-2 tanesi silindi ama bu sefer de videoları görüntüleyen yok. :) Yani sözün kısası youtube konusunda başarılı olamadım. :) Hakan modum bu konuda sizin tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyoruz. Dediğin gibi youtubeden güzel paralar kazanılıyor ama bi türlü bu işin üstesinden gelemedim. :) Neyse biraz fazla yazmışım heralde. :)

ikose

Alıntı yapılan: neon - 20 Ocak 2015, 20:07:46
İkose modum evet bu işin bir sırrı var ufakta olsa. Ama açıklamayı düşünmüyorumm henüz. :D  Böyle açıklamamak daha heyecanlı oluyor, merak etmek iyi birşey. :D

Sen bana bir şey sorarsın elbet bende sana aynı cevabı vericem, merak et biraz diycem , bu benim sırrım diycem, görürsün sen :))

neon

Alıntı yapılan: ikose - 20 Ocak 2015, 20:12:34
Sen bana bir şey sorarsın elbet bende sana aynı cevabı vericem, merak et biraz diycem , bu benim sırrım diycem, görürsün sen :))

:DD :DD :DD merak iyi bir şeydir modum, insan yaşantısını daha hareketkendirir,  monotonluktan kurtarır.  :g Vay be bende filzof gibi konuştum he. 8) :g

ikose

Alıntı yapılan: neon - 20 Ocak 2015, 20:20:49
:DD :DD :DD merak iyi bir şeydir modum, insan yaşantısını daha hareketkendirir,  monotonluktan kurtarır.  :g Vay be bende filzof gibi konuştum he. 8) :g

abcb

Üzme kadını karınca  (d) yaz pm açıkla yahu  (d) ondan sır çıkmaz merak etme  ;)
Üzülme hatunum üzülme  :'(
Ciğerim kardeşim  :S

hayırlı olsun demeyecem karınca  :PP

hakanatik01

Youtube konusun da benden  kat kat tecrübeli olan arkadaşlarımız youtube alanında paylaşıyor bilgilerini zaten ;) seçtiğin kategorin yanlış olabilir bu aralar herkes dizici gibi mesela birde onu dene :P

neon

Alıntı yapılan: abcb - 20 Ocak 2015, 22:11:24
Üzme kadını karınca  (d) yaz pm açıkla yahu  (d) ondan sır çıkmaz merak etme  ;)
Üzülme hatunum üzülme  :'(
Ciğerim kardeşim  :S

hayırlı olsun demeyecem karınca  :PP

:g işin en büyük sırrı tabi ki zaman. Ama onun dışında bir iki küçük teknik konu daha var, onları da siz zaten biliyorsunuzdur, sizin gibi ustaların yanında benim sır açıklamam doğru olmaz. :X   Ama bilmiyorsanız da bu bir iki teknik olayı ben buradan açıklarım. Ama sonra. :))

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2015, 23:35:15
Youtube konusun da benden  kat kat tecrübeli olan arkadaşlarımız youtube alanında paylaşıyor bilgilerini zaten ;) seçtiğin kategorin yanlış olabilir bu aralar herkes dizici gibi mesela birde onu dene :P

Estağfurullah modum, sizin de tecrübelerinizden faydalanıyoruz.  Hele o paypalı aktifleştirme konusunda bahsettiğin Enpara olayı gerçekten büyük bir kolaylık oldu. +1 Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. :) Neyse gelelim youtube konusuna. İşte o dizileri veya diğer videoları indireceğimiz kaynağı nereden bulacağız. Sonuçta youtube telif hakkı, içerik hakkı... diyor ve videoları siliyor. İşte asıl mesele silinmeyecek ve çok reyting alacak videolar bulabilmek. ??? Geçenlerde youtube de tesadüfen bir video gördüm tam 29.275.842 defa görüntülenmiş. (prt) Hatta videonun ismini de sööleyim. Demet Akalın ın Koltuk isimli şarkısına çektiği klip. Aman yarabbim benim videom 29.275.842 defa görüntülense trilyonluk olurdum heralde. :P :))