Easyhits4u Ödemeleri

Başlatan hakanatik01, 06 Eylül 2012, 14:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

rota26

ikose

(prt) ne çabukkkk  :m
Hayırlı olsun tüm ödemeleriniz

atLL

Alıntı yapılan: ikose - 18 Kasım 2015, 16:16:46
(prt) ne çabukkkk  :m
Hayırlı olsun tüm ödemeleriniz

hocam gordugum en temiz site telefondan giriyorum ben hep bilgisayardan da 2. bi exchange sitem var ona giriyorum gunluk 30-60 sent arasi buradan aliyorum 30 sent te 2. siteden aliyorum ptc lerde ekstra kazanc ptp linklerimide buraya ekliyorum daha iyi bir fikriniz varsa onerilerinize acigim :)

ikose

Alıntı yapılan: atLL - 18 Kasım 2015, 17:15:05
hocam gordugum en temiz site telefondan giriyorum ben hep bilgisayardan da 2. bi exchange sitem var ona giriyorum gunluk 30-60 sent arasi buradan aliyorum 30 sent te 2. siteden aliyorum ptc lerde ekstra kazanc ptp linklerimide buraya ekliyorum daha iyi bir fikriniz varsa onerilerinize acigim :)
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben 0,80 de çakılı kaldım :g
gerçi 3 ay ara verdim malesef yavaş yavaş başlıyorum ama
M.mailler e ağırlık verdim daha fazla kazanç var diye

gango

bugün ödeme talep ettim 5-7 iş günü içinde gönderilir deniyor ama ortalama ödeme süresi ne kadar sürüyor. bir sorumda işyerinde telefondan surf yapsam ban yer miyim bazı sitelerde sorun olabiliyormuş cepten girmek.

atLL

Alıntı yapılan: gango - 27 Kasım 2015, 21:16:24
bugün ödeme talep ettim 5-7 iş günü içinde gönderilir deniyor ama ortalama ödeme süresi ne kadar sürüyor. bir sorumda işyerinde telefondan surf yapsam ban yer miyim bazı sitelerde sorun olabiliyormuş cepten girmek.

hocam ben tamamen telefondan giriyorum sorunsuz bir sekilde ios telefon isletim sistemi sirf bu surf isinden dolayi tablete felan gecmeyi dusunuyorum cunku yaninda redstag tan yapiyorum o sitenin adminiyle konustum tabletten sorun olmaz diyor telefondan da surf yapilabiliyor

[IMG]http://static.easyhits4u.com/img/banners/468x60_12.gif[/img]