Easyhits4u Ödemeleri

Başlatan hakanatik01, 06 Eylül 2012, 14:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutsuzsun

teşekkürler verdiğiniz bilgi için

avoturkiye

neon

AnilK

neon

Teşekkür ederim Anıl

FilmsizKalma

Ödemeniz hayırlı olsun :)

gokovic

Hayırlı olsun. ($)
Burda surfte toplanan puanlar parayamı donusturuluyor. kac puan nekdr denk geliyor acaba.

hakanatik01

tebrikler; :y
zor kazanamak tıklarını yaparken arada çıkartabilriisn ama  :) siteyle ilgili ingilizceden alıntı yapayım;
"You will receive $0.10 for every person you refer who surfs at least 100 sites and $0.30 for every 1000 viewed sites. The minimum payout amount is only $3.00.*"

dediği reflerinden kim 100 site gezerse 0,10 alıyorsun ve 1000 gösterim 0,3 değerinde değer mi karar senin ama dediğim gibi ben PTC tıklarımı yaparken diğer sayfadan buna tıklıyorum günlük 200-250 tıklıyorum arada 3$ oldu benimde misal :) bir diğer güzelliği çok ref bulurmusun bilmem ama paranın yanında  gezdikçe kredi de kazanıyorsun ;bu kredilerlede misal yapmış olduğun blogun reklamını verebilirsin belki  2-3 ref denk gelir :)
para abuk gelsin dersen 15 saniylik olan versiyonu paranın yanıdna kredide önemli dersen 20 saniyelik versiyonla tıklamalısın;
15 saniyelik versiyon 1000 siteden 0,3 getirip ,site başına 0,5 kredi sağlar
20 saniyelik kullanırsan 1000 gösterime 0,3 getirip ,site başına 1 kredi sağlar;

gokovic

ANladım hakanım sagolsın.
ben daha önceden burayı sadece reklam için kullanmısıtm kredilerle. Para acısından pek ugrasılmaz gibi bence :)

hakanatik01

Az ptc ile uğraşana göre değil zaten bu sistem ben bir zamanlar 100 site kadar tıkladığımdan :g :g onları beklerken buna tıklıyordum aynı mantıkla günlük 1000 site falan oluyordu ama site sayım azaalınca bunlada ilgilenemedim tıklarım bittimi buna tıklamamda duruyor :)