Freebitcoin.win

Başlatan Bcdg81, 11 Kasım 2017, 18:55:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xibalba

Alıntı yapılan: brkdmn - 04 Ocak 2018, 12:57:31
@Futurenet @Xibalba Bakiye yüklendi çekim yapabilirsiniz :)

Teşekkürler bilgi için. Ne var ne yok çektim :)

Futurenet

Alıntı yapılan: brkdmn - 04 Ocak 2018, 12:57:31
@Futurenet @Xibalba Bakiye yüklendi çekim yapabilirsiniz :)
bakiyeyi nerden görüyorsunuz ben mobilim göremiyorum çok teşekkür ederim

brkdmn

Alıntı yapılan: Futurenet - 04 Ocak 2018, 14:53:25
  bakiyeyi nerden görüyorsunuz ben mobilim göremiyorum çok teşekkür ederim
tek tek çektim  :g

Futurenet

Bitcoin hariç diğerlerini çekebildim arkadaşlar çekin sizde

Futurenet

Hepsini çekin  (spk) çekim yapılıyor

Futurenet

Arkadaşlar bakiyeyi çekin gala ödeme yapıyor.

KrAleX1907

Sitede popup açılan reklamlar var bu normal reklamdan kazanıyor. Ancak son 20 dk içinde claim yapıp anasayfaya geçtiğimde anasayfada ya da claim yapacağım sayfaya girdiğimde ekranı kaplayacak şekilde video çıkmaya başladı ve video cinsel içerikli video. Karşılaşan var mı durumla ona göre davranacağım farklı bir faucetten falan birşey yiyip yemediğine bakacağım tarama yapacağım işyerindeki pc çünkü burada o tarz şeyler sıkıntı çıkartabilir benim adıma.

Futurenet

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 10 Ocak 2018, 11:31:24
Sitede popup açılan reklamlar var bu normal reklamdan kazanıyor. Ancak son 20 dk içinde claim yapıp anasayfaya geçtiğimde anasayfada ya da claim yapacağım sayfaya girdiğimde ekranı kaplayacak şekilde video çıkmaya başladı ve video cinsel içerikli video. Karşılaşan var mı durumla ona göre davranacağım farklı bir faucetten falan birşey yiyip yemediğine bakacağım tarama yapacağım işyerindeki pc çünkü burada o tarz şeyler sıkıntı çıkartabilir benim adıma.
ben mobilim o yüzden popup çok diğerini bilmiyorum şuan bende yok diğer arkadaşlar baksın lütfen

manjimurai

Site Kullanışlı Ve Basit , Önceden Edge Olmadan Giriş Yapılamıyordu. Son 2.5 Haftadır Her Tarayıcıdan Kasmak Münkün . Ama Kazanc Düştü Ya :( Nerdeyse Her Coin İçin Her Tıka 2 Satoshi Civari Veriyor :(
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)