Payeer, Perfectmoney, Tüm Kripto Paralarınız Alınır-Satılır, Değişim Yapılır

Başlatan cimbomlu88, 16 Kasım 2017, 02:10:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ege781

Merhaba aktif midir payeer to papara 8.3 dolar bozdurmak istiyorum

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ege781 - 12 Nisan 2020, 22:07:57
Merhaba aktif midir payeer to papara 8.3 dolar bozdurmak istiyorum
Merhabalar. 5 mesaj sayısına ulaşık özel mesaj gönderebilir misiniz? İşlemi gerçekleştirelim özelden ;)

cimbomlu88

Kısa süreliğine bir miktar Payeer ve Perfectmoney bakiyesi komisyonsuz & güncel kurdan satılacaktır. İhtiyacı olanlar varsa kaçırmasın dostlar. İşlem öncesi bakiye sorunuz.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 23 Nisan 2020, 22:03:42
Kısa süreliğine bir miktar Payeer ve Perfectmoney bakiyesi komisyonsuz & güncel kurdan satılacaktır. İhtiyacı olanlar varsa kaçırmasın dostlar. İşlem öncesi bakiye sorunuz.

Güncel.

feyzagvenli

10 dolar Payeer bozdurdum. İşlem hızlı ve sorunsuz yapıldı. Teşekkürler  (spk)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 23 Nisan 2020, 22:03:42

Güncel :)

Kamrey

strenergy

@Kamrey flood forumumuzun her alanında yasak. 24 saat içerisinde çok önemli bir bilgi değilse eğer iletileri düzenlemeyi tercih ediyoruz.

Para dönüşümü alanında ise konuların aktifliğini bilmek adına abartmamak kaydıyla "Güncel" gibi ifadelerin yazılmasına izin veriyoruz.  :)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Kamrey

Alıntı yapılan: strenergy - 12 Mayıs 2020, 19:59:55
@Kamrey flood forumumuzun her alanında yasak. 24 saat içerisinde çok önemli bir bilgi değilse eğer iletileri düzenlemeyi tercih ediyoruz.

Para dönüşümü alanında ise konuların aktifliğini bilmek adına abartmamak kaydıyla "Güncel" gibi ifadelerin yazılmasına izin veriyoruz.  :)

:) @strenergy hocam o işin espirisiydi gökhan ı kızdırmak derdindeyim ama bana cevap vermedi :) @cimbomlu88