Mucahid (AnadoluFarm) Yatırım Grubu

Başlatan Mucahid, 19 Kasım 2017, 20:32:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Rica ederim arkadaşlar. :)

Yeni kazanç miktarlarını konuya ekledim.Önceki hesapta yatırım 140 günde çıkarken şu anda 147 günde çıkıyor.

2. ve sonraki gruplarda bu kazanç planı uygulanacak.

volkanaydinli

6il9in

Ödeme Gelmiş yazamadım bir türlü Teşekkürler :)

ElisaMcCline

Ben de ancak gelebildim, ödeme gelmiş teşekkürler :)

Yanlız her hafta herkes bunu yazacaksa, bu konu yakın zamanda tavana şarpar heralde :)
2-3 gün daha bekleyip de toplu mu yazsaydım :P

Mucahid

Rica ederim.Hayırlı olsun. :)

@ElisaMcCline Hoşgeldiniz. :) Ödeme yaptıktan sonra kimseye ödemenin gelip gelmediğini teyit edebilir misiniz diye rahatsız etmedim.Ödemesi gelmeyen dönüş yapar diye düşündüm.

Bu bölümdeki ilk aktif konum olması nedeniyle yeni yeni ortama alışıyorum.Ödeme teyit işlemini farklı bir ortamda da gerçekleştirebiliriz.Bu konuda fikirlere açığım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Mucahid - 05 Aralık 2017, 14:59:15
Rica ederim.Hayırlı olsun. :)

@ElisaMcCline Hoşgeldiniz. :) Ödeme yaptıktan sonra kimseye ödemenin gelip gelmediğini teyit edebilir misiniz diye rahatsız etmedim.Ödemesi gelmeyen dönüş yapar diye düşündüm.

Bu bölümdeki ilk aktif konum olması nedeniyle yeni yeni ortama alışıyorum.Ödeme teyit işlemini farklı bir ortamda da gerçekleştirebiliriz.Bu konuda fikirlere açığım.

Talep etmediğini biliyorum ama illaki yazacağız, yazılacak. Olması gereken de bu zaten :)
ben her hafta gelip yazamazsam diye aradan sıyrılmak için yazdım :P :D

Mucahid

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Aralık 2017, 15:11:09
Talep etmediğini biliyorum ama illaki yazacağız, yazılacak. Olması gereken de bu zaten :)
ben her hafta gelip yazamazsam diye aradan sıyrılmak için yazdım :P :D

Şimdi anlaşıldı.  :g

Benim için hiç problem değil.Hepimiz karlı çıkalım gerisi önemli değil.  :)

Mucahid

1. grup ödemeleri bugünkü alınacak ödemenin ardından yapılacak.

2. grup açılmıştır.
@humuntaz 2 hisse

20 hisseye ulaştığında ödeme talep edilecek ve yatırım başlayacaktır.

Mucahid

Bugünün ödemesi yapılmadı.Ödemeleri yetiştirememişler.Ödemelerin haftaya düzeltileceğini belirttiler.Şu anda 6 günlük kazancın ödemesini aldığım için ödeme yapmadım.Ödemeler pazartesi günü yapılacak.Bugün yapmam gereken ödemeyi pazartesi yapacağım.Bilgilerinize.

Mucahid

Tüm ödemeler sorunsuz alınmıştır.

1. grup ödemeleri yapıldı.Hayırlı olsun.

2. grupta 2 hisse alınmıştır,18 hisse daha alınması halinde yatırım başlayacaktır.