Mucahid (AnadoluFarm) Yatırım Grubu

Başlatan Mucahid, 19 Kasım 2017, 20:32:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: celomania - 27 Aralık 2017, 14:11:26
Burası niye sessiz kalmış @silver hocam. Hayırdır? oturmayamı geldik ? Nerede bu grubun saaabısı  :m

Bak ya o kadar da ceza koydum yine bizim gruba gelmemiş :P :)) Bari biz gidelim demişsiniz bakıyorum da :P

Şimdi gelir herhalde @celomania :D

celomania

Alıntı yapılan: silver - 27 Aralık 2017, 19:44:47
Bak ya o kadar da ceza koydum yine bizim gruba gelmemiş :P :)) Bari biz gidelim demişsiniz bakıyorum da :P

Şimdi gelir herhalde @celomania :D

Grubun saabısı ortada yoksa çökelim gruba hocam (zopa) (zopa) Haracını yiyelim :)

silver

Alıntı yapılan: celomania - 27 Aralık 2017, 19:52:54
Grubun saabısı ortada yoksa çökelim gruba hocam (zopa) (zopa) Haracını yiyelim :)

:)) Baktık ses yok en son öyle olacak herhalde :P

Mucahid

Konunun saabısı geldi.Kaçııııınnn.  :))

Bir kaç gündür müsait olup da mod panelini bile inceleyemedim yahu.Az sabredin,müsait olduğumda  (gyk) 'e geleceğim.

silver

Alıntı yapılan: Mucahid - 27 Aralık 2017, 21:47:41
Konunun saabısı geldi.Kaçııııınnn.  :))

Bir kaç gündür müsait olup da mod panelini bile inceleyemedim yahu.Az sabredin,müsait olduğumda  (gyk) 'e geleceğim.

Haberin olsun @celomania zorla çağırdım buraya :P :))

celomania

Alıntı yapılan: silver - 27 Aralık 2017, 21:48:30
Haberin olsun @celomania zorla çağırdım buraya :P :))

Üstad acaba arkadaş Mod'um falan diyerek bize aba altından sopamı gösteriyo?   (hydr)  (hydr) Kaçsak mı ne?

silver

Alıntı yapılan: celomania - 27 Aralık 2017, 22:43:25
Üstad acaba arkadaş Mod'um falan diyerek bize aba altından sopamı gösteriyo?   (hydr)  (hydr) Kaçsak mı ne?

:D :D Kırmızılı bizden yana siz müsterih olasınız :P :))

Mucahid

Yeni güncellemeleri tanıtım konusuna ekledim.

Ocağın 2. haftasında Tokat'ta açılış yapılacak.Ardından %15-20 civarı zam yapılacak.

Zam sonrası yatırım grubu kazançlarını güncelleyeceğim.Bu,şu anda aktif olan 1. yatırım grubu ve zam yapılana kadar kurulacak gruplar için geçerli değildir.

Mucahid

1. grubun 5. ödemeleri yapılmıştır.Hayırlı olsun.  (a)

cimbomlu88