Mucahid (AnadoluFarm) Yatırım Grubu

Başlatan Mucahid, 19 Kasım 2017, 20:32:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Ödeme gelmiştir hocam çok teşekkür ederim :)

celalibo

Havale ile yatirim almadigini acik ne şekilde belli etmeseydin hocam keşke yahu :D

Mucahid

Alıntı yapılan: celalibo - 02 Ocak 2018, 00:10:00
Havale ile yatirim almadigini acik ne şekilde belli etmeseydin hocam keşke yahu :D

Konuya yazdım. :)

Hesaplarım çok aktif.

Ne kendi hesabımı ne de sizin yatırımlarınızı riske atamam. :) Böylesi herkes için daha iyi.

Papara hesabı açmak ücretsiz.Bakiye yükleme ve gönderme yine ücretsiz. :)

celalibo

Alıntı yapılan: Mucahid - 02 Ocak 2018, 00:12:46
Konuya yazdım. :)

Hesaplarım çok aktif.

Ne kendi hesabımı ne de sizin yatırımlarınızı riske atamam. :) Böylesi herkes için daha iyi.

Papara hesabı açmak ücretsiz.Bakiye yükleme ve gönderme yine ücretsiz. :)
Ücretsiz de askerdeyim şuan. Öyle şeylere Pek girisemiyorum.papara hesabim olmadigindan telefonla uuğraşmak zor geldi acikcasi :D
Olmuyorsa yapacak bisi yok. Zorlamayiz biz de hocam :D

Mucahid

Alıntı yapılan: celalibo - 02 Ocak 2018, 00:22:04
Ücretsiz de askerdeyim şuan. Öyle şeylere Pek girisemiyorum.papara hesabim olmadigindan telefonla uuğraşmak zor geldi acikcasi :D
Olmuyorsa yapacak bisi yok. Zorlamayiz biz de hocam :D

Gruptakilerin yarısı zaten papara kullanmadı.Parayı Elisa hocaya gönderdiler,Elisa hoca bana paparadan iletti sağ olsun.  :g

celalibo

Ya elisa hocamin hakkini odeyemem valla. Askerde bile rahat birakmadi beni. ALacakli olduğum konuyu benden iyi takip edip Benm yerime hhesap bilgilerimi vermiş.bu konu altından bi kere daha tesekkur ediyorum kendisine. İlerleyen günlerde o zaman gene basini ağritiriz  O:-) :g
@ElisaMcCline

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celalibo - 02 Ocak 2018, 00:30:31
Ya elisa hocamin hakkini odeyemem valla. Askerde bile rahat birakmadi beni. ALacakli olduğum konuyu benden iyi takip edip Benm yerime hhesap bilgilerimi vermiş.bu konu altından bi kere daha tesekkur ediyorum kendisine. İlerleyen günlerde o zaman gene basini ağritiriz  O:-) :g
@ElisaMcCline

:) :y

Mucahid

1. grubun 6. ödemeleri yapılmıştır.Hayırlı olsun.  (a)

Haftaya yapılacak açılıştan sonra zam yapılacağı açıklandı.Yatırım grubuna katılmayı düşünenler varsa zam gelmeden katılsınlar.Zam sonrası kazanç biraz daha düşecek.

celalibo

Ödeme elisa hocam uzerinden yapılabiliyorsa sana ben 1 hise ile varim :)