Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KrAleX1907

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 12:35:18
Minergate kullanmanızı önermem. PC çok zorlanıyor. Muhtemelen kaynakları sonuna kadar kullanıyor.
Sizin anlattığınız mining programı ile ilgili sorum olacak. Programı indirip UIS kastığımızda direk cryptopia adresine bakiyeyi aktaracak mı yoksa bir UIS cüzdan mı açmak gerekiyor? Cüzdan nereden açılacak ve açtık diyelim cryptopia ya nereden tanımlanacak?

Edit: Buldum gerek kalmadı teşekkürler site biraz karışık geldide ancak bulabildim :) Site üzerinden oluşturuluyormuş.

Kamrey

JackDaniels

@nebu  hocam paylaşımınız çok güzel ve yararlı teşekkür ediyorum. Şuanda bu madenciliğe başladım ama bunun yanında ekran kartı ile kazım yapabileceğim önerebileceğin bir coin var mı? Ayrıca bunu da ek bilgi olarak hangi proglamla kazım yapacağımızı anlatırsan çok mutlu olurum. Saygılarımla  (spk)

nebu

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 20 Aralık 2017, 12:46:20
konu paylaşımı için emeğinize sağlık :) @kazims @nebu

Biraz daha zaman geçsin bu işe el atmak istiyorum :) o vakit @nebu  hocam sizi baya rahatsız ederim :)

Her zaman beklerim :)

nebu

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 20 Aralık 2017, 13:25:28
Sizin anlattığınız mining programı ile ilgili sorum olacak. Programı indirip UIS kastığımızda direk cryptopia adresine bakiyeyi aktaracak mı yoksa bir UIS cüzdan mı açmak gerekiyor? Cüzdan nereden açılacak ve açtık diyelim cryptopia ya nereden tanımlanacak?

Edit: Buldum gerek kalmadı teşekkürler site biraz karışık geldide ancak bulabildim :) Site üzerinden oluşturuluyormuş.

:y

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 20 Aralık 2017, 13:44:14
@nebu  hocam paylaşımınız çok güzel ve yararlı teşekkür ediyorum. Şuanda bu madenciliğe başladım ama bunun yanında ekran kartı ile kazım yapabileceğim önerebileceğin bir coin var mı? Ayrıca bunu da ek bilgi olarak hangi proglamla kazım yapacağımızı anlatırsan çok mutlu olurum. Saygılarımla  (spk)

Ekran kartınızın marka modelini söylerseniz ona göre bir şeyler ayarlayalım sizin için :) Amatör olarak tek ekran kartı mı kullanacaksınız?

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 14:09:13
Ekran kartınızın marka modelini söylerseniz ona göre bir şeyler ayarlayalım sizin için :) Amatör olarak tek ekran kartı mı kullanacaksınız?

hocam bir pc de nvedia 450 var , diğer pcde nvedia 1080 var . 1080 ile bitcoin kazıyorum diğeri boşta, değerli tavsiyelerini almak isterim  (spk)

Kamrey

@nebu  hocam herkes başlamış bende başlamak istiyorum :)

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 20 Aralık 2017, 14:24:34
hocam bir pc de nvedia 450 var , diğer pcde nvedia 1080 var . 1080 ile bitcoin kazıyorum diğeri boşta, değerli tavsiyelerini almak isterim  (spk)

1080 ile nasıl btc kazıyorsunuz :) Kart çok iyi, ama btc için uygun bir şey değil ki :)

450 sanırım 1 gb olması lazım. Bir işe yaramaz maalesef :( 4 gb'lik kartların bile verimliliği çok düşük.

nebu

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 20 Aralık 2017, 14:36:06
@nebu  hocam herkes başlamış bende başlamak istiyorum :)

Hepimiz geç kaldık, ama zararın neresinden dönsek kardır :)