Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

@nebu  soru yağmuruna tutulmaya hazırmısınız ? :g :g :g :g (yvr) (yvr) (yvr) (yvr)

nebu

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 20 Aralık 2017, 14:44:38
@nebu  soru yağmuruna tutulmaya hazırmısınız ? :g :g :g :g (yvr) (yvr) (yvr) (yvr)

Dayanabilir miyim bilmiyorum. Malum, genç sayılmam artık :g

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 14:42:21
1080 ile nasıl btc kazıyorsunuz :) Kart çok iyi, ama btc için uygun bir şey değil ki :)

450 sanırım 1 gb olması lazım. Bir işe yaramaz maalesef :( 4 gb'lik kartların bile verimliliği çok düşük.

450- 2gb hocam da, 1080 ile Kryptex den btc kazıyorum ortalama günlük 2-3 dolar arasında kar bırakıyor hocam

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 20 Aralık 2017, 14:45:55
450- 2gb hocam da, 1080 ile Kryptex den btc kazıyorum ortalama günlük 2-3 dolar arasında kar bırakıyor hocam

BTG kazsanız günde $5 bırakır şu anda :) Ama biliyorsunuz öyle 1-2 gün kazıp bırakayım olmuyor. Uzun vadeli düşünmek lazım :)

Vertcoin kazmayı deneyebilirsiniz. İsterseniz dosya içeriği mevcut bende. Polo'da da listeleniyor bir süredir. Biraz daha fazla kazandırır muhtemelen. Değerlenme durumunu da göz önüne alırsak avantajlı olabilir.

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 14:52:59
BTG kazsanız günde $5 bırakır şu anda :) Ama biliyorsunuz öyle 1-2 gün kazıp bırakayım olmuyor. Uzun vadeli düşünmek lazım :)

Vertcoin kazmayı deneyebilirsiniz. İsterseniz dosya içeriği mevcut bende. Polo'da da listeleniyor bir süredir. Biraz daha fazla kazandırır muhtemelen. Değerlenme durumunu da göz önüne alırsak avantajlı olabilir.

valla hocam 2 aydır sürekli çalışıyor o pc 1080 ekran kartlı olan, şuanda kalktım baktım şuan ki kazanç günlük 2.25$ veriyor.
Btg daha çok bırakacaksa kar btg kazımına geçeyim hocam ama onu hangi programla kazcaz :D

Burda paylaşırsanız o kazım yapacağımız dosyayı sevinirim hocam  (spk)

kazims

Alıntı yapılan: JackDaniels - 20 Aralık 2017, 14:57:37
valla hocam 2 aydır sürekli çalışıyor o pc 1080 ekran kartlı olan, şuanda kalktım baktım şuan ki kazanç günlük 2.25$ veriyor.
Btg daha çok bırakacaksa kar btg kazımına geçeyim hocam ama onu hangi programla kazcaz :D

Burda paylaşırsanız o kazım yapacağımız dosyayı sevinirim hocam  (spk)

1080 ti anca günde $1 yapıyor hesaplamalarda

sizde nasıl 2.5$ oluyor yanlış olmasın

24 saat süreyi kendiniz hesaplayın birde

JackDaniels

Alıntı yapılan: kazims - 20 Aralık 2017, 15:01:15
1080 ti anca günde $1 yapıyor hesaplamalarda

sizde nasıl 2.5$ oluyor yanlış olmasın

24 saat süreyi kendiniz hesaplayın birde

ekran resmi felan alıyım atacam buraya modum

nebu

Bir dünya yazı yazdım, kime gönderdim onları yahu :) Ben forumda yazdığımı düşünüyordum, kime gittiyse sevabına yapıştırıversin şu konuya :)

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 15:20:26
Bir dünya yazı yazdım, kime gönderdim onları yahu :) Ben forumda yazdığımı düşünüyordum, kime gittiyse sevabına yapıştırıversin şu konuya :)

@nebu hocam üstüme mi alınmalıyım bu yazınızı ?

nebu

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 20 Aralık 2017, 15:24:01
@nebu hocam üstüme mi alınmalıyım bu yazınızı ?

@JackDaniels istemişti vertcoin kazma açıklamasını. Sana mı göndermişim bir dünya yazıyı :)