Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JackDaniels

Alıntı yapılan: Celalcenk89 - 24 Aralık 2017, 23:20:07
Arkadaşlar ben denemelikte olsa bilgisayarımda doge yada lite kazmak istiyorum hangi programı yada programları önerirsiniz ?

doge kazma diye birşey yok hocam ama litecoin kazman içinde ekran kartın nvedia 1070 den daha düşükse hiç deneme bile bende 1080 var ben bile denemedim  :g

Celalcenk89

İşte madencilik ve coinlerle bu kadar ilgiliyim :D gtx1050 var ama iş görmez mi ki ? Lite için

JackDaniels

Alıntı yapılan: Celalcenk89 - 24 Aralık 2017, 23:26:36
İşte madencilik ve coinlerle bu kadar ilgiliyim :D gtx1050 var ama iş görmez mi ki ? Lite için

valla bilgim yok ltc hakkında hocam ama zcash kazımını veya btg kazımını denesen daha iyi (spk)

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 24 Aralık 2017, 22:23:53
@nebu heycanla bekliyoruz hocam  (spk)

Gece yatmadan cüzdanını kurup mining başlattım. Sabah ekran kartının kazım gücünün neredeyse sıfırlandığını ve bilgisayarın zombiye döndüğünü gördüm :) Yeniden başlatmadan kendine gelemedi. Demek ki cüzdanı indirip mining yapmak iyi bir şey değil :) Araştırmalar devam edecek :P

nebu

Alıntı yapılan: Celalcenk89 - 24 Aralık 2017, 23:26:36

Whattomine sitesinden ekran kartınıza uygun coin çeşitlerini bir araştırın isterseniz. Hem bilgi sahibi olmuş olursunuz, hem de ekran kartınızın ne kadar kazandırabileceğini öğrenirsiniz :)

JackDaniels

@nebu hocam roi coinin pool sitesi bu ama ben mining yapamadım hep bağlantı hatası aldım birde sen dene istersen.  (hydr)
http://coinspool.cu.cc/

kazims

Alıntı yapılan: JackDaniels - 25 Aralık 2017, 09:24:30
@nebu hocam roi coinin pool sitesi bu ama ben mining yapamadım hep bağlantı hatası aldım birde sen dene istersen.  (hydr)
cu.cc bedava site domaini
ne hayır gelecek ondan
offical sitesi değildir heralde

JackDaniels

valla modum roi coinin kendi sitesinde form bölümünde sadece bu havuzun oldugunu bu havuzu kullandıklarını yazmışlar. (hydr)

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 25 Aralık 2017, 09:24:30

Yok arkadaş, bilgi kirliliğinden geçilmiyor. Durmadan yeni bir şey deneye deneye helak olduk :) CPU mining çerezlik olduğundan kimse de ilgilenmiyor. Şöyle sadece CPU ile kazımı yapılabilen doğru düzgün birkaç coin olsa herkes rig kurar zaten :) Ama yakın takipteyim ;)

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 26 Aralık 2017, 17:16:30
Yok arkadaş, bilgi kirliliğinden geçilmiyor. Durmadan yeni bir şey deneye deneye helak olduk :) CPU mining çerezlik olduğundan kimse de ilgilenmiyor. Şöyle sadece CPU ile kazımı yapılabilen doğru düzgün birkaç coin olsa herkes rig kurar zaten :) Ama yakın takipteyim ;)

Aynen hocam  (dns)