Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

(spk)  Arkadaşlar iyi akşamlar, Computta ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum tşk.   :-[

JackDaniels

@nebu hocam siz uis coini , hangi islemci ile ne kadar gucle kaziyorsunuz? 
Ya 120 kh/s ile kazanlar var ben anlamadim.
Benim i7-2.20ghz islemci 500hs veriyor  :DD
Bu 120 khs kazim yapan kisinin islemcisi nedir acaba mesela saatte 20 kere madencilik odulu 30 uis aliyor yani sadece 1 saatte 600uis madencilik odulu kazaniyor kendi kazdigi haric  (prt)
2 saattir inceliyorum valla.

JackDaniels

Alıntı yapılan: hispasat - 26 Aralık 2017, 22:19:48
(spk)  Arkadaşlar iyi akşamlar, Computta ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum tşk.   :-[

Bi daha ki ay odeme alacagim galiba suanlik sikinti yok ama minimum cekim limiti 0.01 btc oldugu icin sikinti. (spk)

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 27 Aralık 2017, 03:03:38
@nebu hocam siz uis coini , hangi islemci ile ne kadar gucle kaziyorsunuz? 
Ya 120 kh/s ile kazanlar var ben anlamadim.
Benim i7-2.20ghz islemci 500hs veriyor  :DD
Bu 120 khs kazim yapan kisinin islemcisi nedir acaba mesela saatte 20 kere madencilik odulu 30 uis aliyor yani sadece 1 saatte 600uis madencilik odulu kazaniyor kendi kazdigi haric  (prt)
2 saattir inceliyorum valla.

Daha önce yazmıştım ama yine yazayım. 2 adet 4400 işlemciyle yaklaşık 600 h/s kazım yapıyorum. Günde 10 UIS hesabıma geçiyor. Bu da güncel USD ve UIS kuruyla aylık 50 TL. yapıyor yaklaşık :) Ancak kazanılan blok ödüllerinin henüz hesabıma geçtiğini görmedim. Siz kazanıyorsunuz ama muhtemelen havuzdaki üyeler arasında pay ediliyor :)

KrAleX1907

XRP (Ripple) ve XEM (NEM) CPU ile mining edilebilir mi?

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 27 Aralık 2017, 07:43:59
Daha önce yazmıştım ama yine yazayım. 2 adet 4400 işlemciyle yaklaşık 600 h/s kazım yapıyorum. Günde 10 UIS hesabıma geçiyor. Bu da güncel USD ve UIS kuruyla aylık 50 TL. yapıyor yaklaşık :) Ancak kazanılan blok ödüllerinin henüz hesabıma geçtiğini görmedim. Siz kazanıyorsunuz ama muhtemelen havuzdaki üyeler arasında pay ediliyor :)

Vay arkadaş bu uis coin e taktım ben kafayı  -:))

JackDaniels

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 27 Aralık 2017, 10:56:55
XRP (Ripple) ve XEM (NEM) CPU ile mining edilebilir mi?

Hayır hocam bildiğim kadarı ile yok ikisininde miningi

Kamrey

@nebu  hocam başka cpu madenciliği var mı araştırdığınız ? UIS kazmaya devam ediyor bilgisayar yanına iş yerinde beni üzmeyecek bir şeyler ekleyebilir miyim düşüncesindeyim :)

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 27 Aralık 2017, 13:39:48
@nebu  hocam başka cpu madenciliği var mı araştırdığınız ? UIS kazmaya devam ediyor bilgisayar yanına iş yerinde beni üzmeyecek bir şeyler ekleyebilir miyim düşüncesindeyim :)

Çok şey denedim de şu anda en mantıklısı UIS görünüyor. Raspbeery ile mining yapanlar varmış. Emin ol vaktim oldukça onu bile araştırıyorum :)

yerceylan

Alıntı yapılan: nebu - 27 Aralık 2017, 13:46:27
Çok şey denedim de şu anda en mantıklısı UIS görünüyor. Raspbeery ile mining yapanlar varmış. Emin ol vaktim oldukça onu bile araştırıyorum :)
Nebu hocam uis hakkında gelecek araştırmanız var mı değeri artar mı sizce

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi