Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 31 Aralık 2017, 14:01:38
O zaman kendi cüzdanı daha avantajlı. Pool'un kazancı bu kadar düşükse risk alıp cüzdandan kazım yapalım o zaman :y

Bir saat daha pool da çalışssın bir kesin bilgi vercem hocam , belki geç bilgi düşer ondan az gösterir. 1 saat daha bekliyelim yine aynı olursa kendi cüzdanından kazarız.

Bilgi veririm 1 saat sonraya  (spk)

hllkrpnr

Hocam VRM çekim konusunda da bilgi verebilir misiniz? Valla çok sağolun aydınlatıcı bilgiler verdiniz.

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 31 Aralık 2017, 14:03:44
Bir saat daha pool da çalışssın bir kesin bilgi vercem hocam , belki geç bilgi düşer ondan az gösterir. 1 saat daha bekliyelim yine aynı olursa kendi cüzdanından kazarız.

Bilgi veririm 1 saat sonraya  (spk)

Tamam o zaman. Senden bilgi bekliyoruz :y

JackDaniels

@nebu  VRM coin pool sitelerinde kazanç düşük, bilgisayarın çalıştığına yazık. En iyisi kendi verium cüzdanından mining yapmak, tabi bu da bir risk ne zaman coini bulacağı belli olmuyor ama buluncada kazancı çok iyi oluyor, ama dikkat edilmesi gereken nokta verium cüzdanında kazım yaparken hiç bir şekilde programı kapatmayın yani 3 gün boyunca durmadan çalıştı hiç para gelmemiş diye kapatmayın veya bilgisayarı bi baştan başlatıyım diye programı kapatıp açtığınızda 3 günlük emeğeriniz size gelecek coin kazancını çok düşürüyor bilginize.
(spk)

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 31 Aralık 2017, 15:01:37
@nebu  VRM coin pool sitelerinde kazanç düşük, bilgisayarın çalıştığına yazık. En iyisi kendi verium cüzdanından mining yapmak, tabi bu da bir risk ne zaman coini bulacağı belli olmuyor ama buluncada kazancı çok iyi oluyor, ama dikkat edilmesi gereken nokta verium cüzdanında kazım yaparken hiç bir şekilde programı kapatmayın yani 3 gün boyunca durmadan çalıştı hiç para gelmemiş diye kapatmayın veya bilgisayarı bi baştan başlatıyım diye programı kapatıp açtığınızda 3 günlük emeğeriniz size gelecek coin kazancını çok düşürüyor bilginize.
(spk)

Elektrik ve internet kesilmesin yeter :g Hesaplar tutarsa mining yaptığım diğer sistemi de UIS'ten VRM'ye alırım ;)

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 31 Aralık 2017, 15:36:40
Elektrik ve internet kesilmesin yeter :g Hesaplar tutarsa mining yaptığım diğer sistemi de UIS'ten VRM'ye alırım ;)

ilk ödemeni al vrm den hocam ortalama kaç günde ne kadar kazanç geldiğine bak ona göre uis den vrm ye çevir  (spk)

benim 4 çekirdek uis de 350hash verirken vrm de 750 hash veriyor

brknesn

i5 4670 ile 447.97 H/s  alıyorum. Yaklaşık 1 saatte 0.00678604 uis birikmiş. ilk 10-15 dk falan 90-130 h/s arasındaydı birden arttı 447ye

JackDaniels

Alıntı yapılan: brknesn - 01 Ocak 2018, 00:19:39
i5 4670 ile 447.97 H/s  alıyorum. Yaklaşık 1 saatte 0.00678604 uis birikmiş. ilk 10-15 dk falan 90-130 h/s arasındaydı birden arttı 447ye

Anında yansımıyor benim ki mesela 1 -2 saat sonra yansıyor bilgin olsun

brknesn

Alıntı yapılan: JackDaniels - 01 Ocak 2018, 00:31:15
Anında yansımıyor benim ki mesela 1 -2 saat sonra yansıyor bilgin olsun

447 hash değeriyle 24 saatte ne kadar kazanılır? Bir de bu ödül olayı herkese mi veriliyor

JackDaniels

Alıntı yapılan: brknesn - 01 Ocak 2018, 01:13:37
447 hash değeriyle 24 saatte ne kadar kazanılır? Bir de bu ödül olayı herkese mi veriliyor

Odul bi ise yaramiyor onu bosver, 24 saatte 10 uis e yakin kazanirsin galiba ama 10 kazanamazsin yani