Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 31 Aralık 2017, 15:38:45
ilk ödemeni al vrm den hocam ortalama kaç günde ne kadar kazanç geldiğine bak ona göre uis den vrm ye çevir  (spk)

benim 4 çekirdek uis de 350hash verirken vrm de 750 hash veriyor

İkinci gün bitti ve henüz cüzdana yansıyan bir şey yok :) Sabırla bekliyoruz :D

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 02 Ocak 2018, 11:36:35
İkinci gün bitti ve henüz cüzdana yansıyan bir şey yok :) Sabırla bekliyoruz :D

benimde en son ödeme aldıgımdan 3 gün geçti yani 3 gündür boştayız  :D

hllkrpnr

Arkadaşlar Vrm iyi güzel hoşta kazdığın coinin yansıması konusunda insanı verem ediyor. 6 gün oldu yansımadı

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JackDaniels

Alıntı yapılan: hllkrpnr - 02 Ocak 2018, 11:53:18
Arkadaşlar Vrm iyi güzel hoşta kazdığın coinin yansıması konusunda insanı verem ediyor. 6 gün oldu yansımadı

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim en geç 7 gün sürdü bu zamana kadar

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 02 Ocak 2018, 11:54:37
benim en geç 7 gün sürdü bu zamana kadar

O zaman 1 hafta sabretmeyi göze alacağız :) Getirisinin ne olacağına ilişkin soru yanıt bulursa sorun çözülecek :g

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 02 Ocak 2018, 12:00:31
O zaman 1 hafta sabretmeyi göze alacağız :) Getirisinin ne olacağına ilişkin soru yanıt bulursa sorun çözülecek :g

Aynen hocam bu verium coin de bilgisayarında ki yaptıgın işler çok önemliymiş, yani formlarda okumuştum mesela sen 500hs ile bende 500hs ile kazıyım , 5 gün sonra sana 3 verium getirirken bana 7-8 getirebiliyor yani bunun açıklamaları felan vardıda şimdi bulmak sıkıntı :D

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 02 Ocak 2018, 12:03:16
Aynen hocam bu verium coin de bilgisayarında ki yaptıgın işler çok önemliymiş, yani formlarda okumuştum mesela sen 500hs ile bende 500hs ile kazıyım , 5 gün sonra sana 3 verium getirirken bana 7-8 getirebiliyor yani bunun açıklamaları felan vardıda şimdi bulmak sıkıntı :D

Nasıl yani :D Şu açıklamayı bulmak şart oldu artık. Görev başına @JackDaniels :g

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 02 Ocak 2018, 12:06:28
Nasıl yani :D Şu açıklamayı bulmak şart oldu artık. Görev başına @JackDaniels :g

Arayım hocam :D 3 hafta önce okuyup ordan öğrenmiştim verium coini bakıyım arayıp bulmaya çalışıyım  :D

hllkrpnr

Üstadlar ne diyeceğim bugün hesabına verium yansıyan oldu mu acaba? Bugünde boş geçeceğiz sanırım. Birde bu uygulama ayarlar options kısmında bir 0,2 kısmı var onu aktif edince acaba hesaba hemen yansıyor mu?

Birde bu coinleri nasıl değerlendireceğimiz ya da dönüştüreceğimiz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

nebu

Alıntı yapılan: hllkrpnr - 02 Ocak 2018, 17:19:42
Üstadlar ne diyeceğim bugün hesabına verium yansıyan oldu mu acaba? Bugünde boş geçeceğiz sanırım. Birde bu uygulama ayarlar options kısmında bir 0,2 kısmı var onu aktif edince acaba hesaba hemen yansıyor mu?

Birde bu coinleri nasıl değerlendireceğimiz ya da dönüştüreceğimiz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hesaba para yansısa değerlendirmek kolay :) Cryptopia var, bittrex var. Hangi borsayı kullanıyorsanız aktarıp bozdurabilirsiniz. Hele bir yansısın hesaba, dizüstünü bile bu işe adayacağım :g