Cryptomininggame - Sanal madencilik

Başlatan sb1299, 26 Kasım 2017, 12:54:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

Hediye chest kutular geliyor 50 kristale filan açılıyor açmak mantıklı mı sizce?

brkdmn

Alıntı yapılan: yerceylan - 15 Ekim 2018, 15:32:37
Hediye chest kutular geliyor 50 kristale filan açılıyor açmak mantıklı mı sizce?
2019 başına doğru yeni bir oyun açıcakmış sitede o kutulardan o oyunda geçerli olucak kartlar çıkıyor gelmeden  bir şey diyemeyiz  ???

Birde bende görevlerde artık Hpower yerine bonus diye bir şey var çözemedim acaba o ne oluyor @sb1299

sb1299

Alıntı yapılan: brkdmn - 15 Ekim 2018, 16:04:33
2019 başına doğru yeni bir oyun açıcakmış sitede o kutulardan o oyunda geçerli olucak kartlar çıkıyor gelmeden  bir şey diyemeyiz  ???

Birde bende görevlerde artık Hpower yerine bonus diye bir şey var çözemedim acaba o ne oluyor @sb1299
valla bi incelemem lazım bende bilmiyorum.günde bir iki kez girip tıklayıp çıkıyorum oda cep telefonundan.bilgisayardan girince güvenlik hatası veriyor çözemedim sorunu daha

yerceylan

Bu chestlerden 0.1 miner run ya da 0.1 blochain run filan çıkıyor ne işe yarıyor bilgisi olan

Xibalba

Asıl önemli olan chest i neye göre veriyor. Görev diyor yapıyorum vermiyor. anlamadım bende

atLL

Chest gorevleri hakkinda bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? Konuyu takipteyim

kanacali53fk

Alıntı yapılan: atLL - 17 Ekim 2018, 21:17:11
Chest gorevleri hakkinda bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? Konuyu takipteyim

Hello , ben konuya yabancı insan  :'(

yerceylan

Günlük ödülden bu çıktı. Ne işe yara bu  ???

Edit: Enerjiymiş. İşaretine hiç dikkat etmemiştim  :D

btcincome

Saat dilimi ayarları değişti ve siteye girememeye başladım arkadaşlar. Sizlerde de aynı sorun var mı ?

Edit : Düzeldi.  :y :y :y

hispasat

Alıntı yapılan: btcincome - 29 Ekim 2018, 20:00:10
Saat dilimi ayarları değişti ve siteye girememeye başladım arkadaşlar. Sizlerde de aynı sorun var mı ?

Edit : Düzeldi.  :y :y :y

ULU ÖNDER ATATÜRK SAYESİNDE KURDUĞUMUZ CANIM TÜRKİYE'MİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR !!!       (spk)