Binance - %10 Geri İadeli

Başlatan kazims, 28 Kasım 2017, 12:41:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersntas

Alıntı yapılan: UnderWorld - 23 Ocak 2018, 19:09:24
Uygulamayı silerseniz cep telefonunuza bir şey olursa kesinlikle kodlara ulaşamazsınız bu basıma daha önce geldi. Cep telefonum kırılmıstı kimlik onayı ile baska borsadan halletmiştim lakin artık önlemimi alıyorum. Size ilk uygulamayı yüklerken key veriyor onu bir yere not edin kaydedin. Cep telefonunuza vs basına bir iş gelirse herhangi bir cepten o keyi girerek google doğrulamasına ulaşabilirsiniz.

Evet ona indirirken kodu kaydetmişim fotoğraflardan buldum sorun halloldu    :y

ersntas

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 23 Ocak 2018, 19:03:48
yok hocam silinmez bilgiler bağlı olan gmail hesabı aynı olduktan sonra sorun olmaz ben telefon değiştirdim bilgiler kaldı sorun olmadı

Tekrar İndirdiğimde bütn bilgiler silinmişti. Kodu kaydetmişim oradan yaptım sonra

Kazanckapisi

neyse sonuç olarak sorun hallodu ise güzel  :y

ersntas

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 23 Ocak 2018, 19:18:25
neyse sonuç olarak sorun hallodu ise güzel  :y

Aynen sağolasın  :y Şu Keyi saklayın ha çok önemli  -:))

emreyurt999

tatanga

Farklı bir coinden(DGD) almıştım test amaçlı binance cüzdanımda bu coinden 0.00090400 adet kaldı hepsini satmamıştım ve ben bunu satamıyorum çünkü btc karşılığı çok düşük(0.00001851 Btc ediyor). Yeniden bu coinden alıp gerekli limite ulaştıktan sonra satabilirim fakat coin hakkında hiçbir bilgim olmadığı için riske atmak istemiyorum. İşler daha da kötü olabilir diye. Bana akıl verecek bir arkadaş var mı, bu esir kalmış cüzi miktarımı nasıl tekrar Btc'ye çevirebilirim.
Rock the Microphone

tatanga

Alıntı yapılan: ersntas - 23 Ocak 2018, 20:43:56
Aynen sağolasın  :y Şu Keyi saklayın ha çok önemli  -:))
Ben uygulamayı kullanıyorum ama key'i sakladım mı kaybettim mi hatırlamıyorum. O keye nasıl ulaşabilirim? Birde yukarıdaki problemim hakkında bilginiz var ise yardımcı olur musunuz.
Rock the Microphone

UnderWorld

Alıntı yapılan: tatanga - 28 Ocak 2018, 22:32:50
Ben uygulamayı kullanıyorum ama key'i sakladım mı kaybettim mi hatırlamıyorum. O keye nasıl ulaşabilirim? Birde yukarıdaki problemim hakkında bilginiz var ise yardımcı olur musunuz.

Google doğrulama sistemi aktifse hesabınıza giriş yapıp devredısı bırakın ardında tekrar aktif edin aktif ederken size key adresi veriyor onu bir yere saklayıp kaydedebilirsiniz.

Alıntı yapılan: tatanga - 28 Ocak 2018, 22:31:02
Farklı bir coinden(DGD) almıştım test amaçlı binance cüzdanımda bu coinden 0.00090400 adet kaldı hepsini satmamıştım ve ben bunu satamıyorum çünkü btc karşılığı çok düşük(0.00001851 Btc ediyor). Yeniden bu coinden alıp gerekli limite ulaştıktan sonra satabilirim fakat coin hakkında hiçbir bilgim olmadığı için riske atmak istemiyorum. İşler daha da kötü olabilir diye. Bana akıl verecek bir arkadaş var mı, bu esir kalmış cüzi miktarımı nasıl tekrar Btc'ye çevirebilirim.

Min alış miktarı binancede 0.002 btcdir. Bunun haricinde çok ufak miktarları göstermez örneğin işlem miktarı 1 adet coin olarak kabul ediyordur. Sizde 0.5 adet varsa işlem yapamazsınız. min 1 adet ve küsüratsız olmalı coinden coine değişiyor tabi bu.

coinnpot

sms onayı için mesajlar 0850 li bir numaradan gelirken, bu sabah routee diye bir yerden gelmeye başladı.

UnderWorld

Alıntı yapılan: coinnpot - 06 Şubat 2018, 11:27:29
sms onayı için mesajlar 0850 li bir numaradan gelirken, bu sabah routee diye bir yerden gelmeye başladı.

2FA doğrulama sistemini kullanın genelde tüm traderler o yöntemi kullanır keylerinizi bir yere kaydetmeyi unutmayın.