Binance - %10 Geri İadeli

Başlatan kazims, 28 Kasım 2017, 12:41:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coinnpot

Alıntı yapılan: UnderWorld - 06 Şubat 2018, 12:26:48
2FA doğrulama sistemini kullanın genelde tüm traderler o yöntemi kullanır keylerinizi bir yere kaydetmeyi unutmayın.
hocam onu kullanmak lazım ama benim bahsettiğim faklı bişey merak ettim herkestemi mesajlar ordan geliyor diye.teşekkürler

coinnpot

serverlarını japonyaya taşıyorlarmış 2 gündür bakımda olan site.

UnderWorld

Evet telafi olarak güzel kampanyaları vardı eth depositleri 2 katı olcak gibi. Bugun tamamen bitiyor uprage.

caldera

Alıntı yapılan: UnderWorld - 09 Şubat 2018, 12:28:45
Evet telafi olarak güzel kampanyaları vardı eth depositleri 2 katı olcak gibi. Bugun tamamen bitiyor uprage.

Eth deposit kampanyaları vb yok
Twitterda gördüm scam hesaplardan geliyor o twitler dikkatli olun

UnderWorld

Alıntı yapılan: caldera - 09 Şubat 2018, 12:30:44
Eth deposit kampanyaları vb yok
Twitterda gördüm scam hesaplardan geliyor o twitler dikkatli olun

Evet doğru olabilir resmi hesap gibi görünenler olabilir.

ata07

Arkadaşlar çıldıracağım aylardır kucoin kullanıyorum, aldığım koinler binance'da olmadığı için bir türlü kucoinde çıkamamıştım fakat denemek için bir miktar (0.25) GAS alıp buraya göndermiştim. Gasları satamadım ilk transfer süresinden belki para geçmemiştir diye düşündüm bıraktım bi kaç gün denedim olmadı sinirlendim 2 haftada bir denedim aklıma geldikçe yine omadı şimdi yüklü para göndericem ama sıkıntı olur diye korkuyorum Binance İOS uygulamasından işlem yapıyorum GAS'ları bozdurmak istediğimde bana (TOTAL MUST BE AT LEAST 0.001) şeklinde hata veriyor neyi yanlış yapıyorum aylardır kucoinde exchange yapıyorum hiç problem yaşamadım.

UnderWorld

Alıntı yapılan: ata07 - 22 Şubat 2018, 00:03:36
Arkadaşlar çıldıracağım aylardır kucoin kullanıyorum, aldığım koinler binance'da olmadığı için bir türlü kucoinde çıkamamıştım fakat denemek için bir miktar (0.25) GAS alıp buraya göndermiştim. Gasları satamadım ilk transfer süresinden belki para geçmemiştir diye düşündüm bıraktım bi kaç gün denedim olmadı sinirlendim 2 haftada bir denedim aklıma geldikçe yine omadı şimdi yüklü para göndericem ama sıkıntı olur diye korkuyorum Binance İOS uygulamasından işlem yapıyorum GAS'ları bozdurmak istediğimde bana (TOTAL MUST BE AT LEAST 0.001) şeklinde hata veriyor neyi yanlış yapıyorum aylardır kucoinde exchange yapıyorum hiç problem yaşamadım.

Binance düşük bütçeli tradeleri izin vermiyor min. 0.001 ile işlem yapabilirsin.

ata07

Alıntı yapılan: UnderWorld - 22 Şubat 2018, 19:39:01
Binance düşük bütçeli tradeleri izin vermiyor min. 0.001 ile işlem yapabilirsin.

0.25 GAS var işte neden btc'ye çeviremiyorum ?

silver

Alıntı yapılan: ata07 - 22 Şubat 2018, 20:33:59
0.25 GAS var işte neden btc'ye çeviremiyorum ?

Durumu ben açıklayayım isterseniz. Arkadaşın belirttiği üzere minimum 0.001 olması gerekiyor. Fakat siz GAS satmaya çalışırken şuan piyasa fiyatından satmaya çalışıyorsanız bu mümkün olmaz çünkü GAS/BTC fiyatı 0.0038 olarak görünüyor ve 0.25 GAS ın BTC karşılığı 0.001 BTC den küçük oluyor. Dolayısı ile sistem satmanıza izin vermiyor. Ya fiyatı 0.004 BTC üzerinde ayarlayıp satılmasını bekleyeceksiniz ya da borsaya biraz daha GAS göndermeniz gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir @ata07 :)

malatyadetay

SMS Authentication Bölümüne geliyor girişten soınra site
ama sms gelmiyor..
başka bir işlem mi yapmam gerekiyor..