Binance - %10 Geri İadeli

Başlatan kazims, 28 Kasım 2017, 12:41:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UnderWorld

Alıntı yapılan: METROPOL - 04 Mart 2018, 11:21:05
SMS Authentication Bölümüne geliyor girişten soınra site
ama sms gelmiyor..
başka bir işlem mi yapmam gerekiyor..

bizde bir sorun yok. Sms yerine google doğrulama kullanırsanız daha sağlıklı olur.

breakheart

en güzeli sms olayı. 2fa kodu bazen hata veriyor hatta hesabı kilitlenipte açamayanlar var. 6 aydır bu borsaya üyeyim. altkoin alsatı yapıyorum. binance en yüksek hacimli koin borsası. takas işi yapılmaz pahalıya mal olur

UnderWorld

Alıntı yapılan: breakheart - 16 Nisan 2018, 00:12:53
en güzeli sms olayı. 2fa kodu bazen hata veriyor hatta hesabı kilitlenipte açamayanlar var. 6 aydır bu borsaya üyeyim. altkoin alsatı yapıyorum. binance en yüksek hacimli koin borsası. takas işi yapılmaz pahalıya mal olur

Bugun binance türkçe dil desteği geldi. Herkeze hayırlı olsun.

breakheart

Alıntı yapılan: UnderWorld - 16 Nisan 2018, 16:41:38
Bugun binance türkçe dil desteği geldi. Herkeze hayırlı olsun.
çok güzel olmuş. adamlar iyi iş yapıyorlar. siteyi halka arz etseler ben hemen hisse alırım. keşke olsa

UnderWorld

Alıntı yapılan: breakheart - 17 Nisan 2018, 16:37:48
çok güzel olmuş. adamlar iyi iş yapıyorlar. siteyi halka arz etseler ben hemen hisse alırım. keşke olsa

Sanmıyorum sahibi dünya en zenginler 50 listesi içinde adam binance borsasını önemsemiş en iyi olma yolunda çaba harcıyor ve başarıyorda en son 9milyon üyesi vardı. Çok büyük bir rakam.

UnderWorld

Artık Binance hesabınızdaki küçük miktarları BNB'ye çevirebiliyorsunuz hemde tek tıkla otomatik.

kazims

konu aktif olması için devir aldım.

Konuyu daha ayrıntılı şekilde tekrar en kısa sürede düzenleyeceğim.

İşlem yapanlar varsa gözden kaçmış olabilir.

Site ayın 31 e kadar oy kullananlara bedava 5000 BNB dağıtacak.

kuralları 30 gün içinde 0.01 alım satım yapmak,

22.08.2018 den önce kayıt olmuş olmak

bir oy için 0.01 BNB vermek gerekiyor.

bandanar

Alıntı yapılan: kazims - 28 Ağustos 2018, 13:54:52
konu aktif olması için devir aldım.

Konuyu daha ayrıntılı şekilde tekrar en kısa sürede düzenleyeceğim.

İşlem yapanlar varsa gözden kaçmış olabilir.

Site ayın 31 e kadar oy kullananlara bedava 5000 BNB dağıtacak.

kuralları 30 gün içinde 0.01 alım satım yapmak,

22.08.2018 den önce kayıt olmuş olmak

bir oy için 0.01 BNB vermek gerekiyor.

Tam olarak nedir hocam bu çekiliş mi ?

kazims

Binance – İstanbul'a Geliyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, 2018 yılının başından beri farklı farklı şehirlerde gerçekleştirdiği "Binance Global Meet Up''etkinliğinin sıradaki adresini İstanbul, Türkiye olarak belirledi.

Binance Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlikte Binance üst yetkilileri ve Türk Binance Angeller yer alacak. Etkinlik içerisinde Binance'ın faaliyetleri ve tüm Binance ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinmenin yanı sıra, sektörün Türkiye'deki öncüleri ile sohbet edebilmek de mümkün.

Binance CEO'su CZ tarafından Twitter üzerinden duyurulan etkinlik, Anemas Cafe içerisinde ve 19 Eylül 2018, Çarşamba günü yapılacak. Yine yetkililerin yaptığı açıklamaya göre etkinliğe katılım kesinlikle ücretsiz. Organizatörlere ulaşmak için buradan kendileri ile direkt iletişime geçebilmek de mümkün. Etkinliğe katılım sınırı ise 200 kişi olarak belirlenmiş.

Binance Türkiye tarafından yapılan resmi açıklama ise şu şekilde:

"Binance sizi bir fincan kahve içmeye ve sohbet etmeye davet ediyor! Binance üst yetkilileri ve Türk Binance Angeller ile tanışın, Binance'ın faaliyetleri ve tüm Binance ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinin, Kriptopara ve Blockchain konusundaki görüşlerinizi paylaşın, hediye ve ödüllerden yararlanın

Anemas Cafe'de buluşuyoruz

Sık sorulan sorular

1) Meetup ücretli mi?
    Meetup'a katılım ücretsizdir.

2) Organizatörlerle nasıl iletişim kurabilirim?
    Doğrudan mesaj göndererek bizimle iletişim kurabilirsiniz

3) Binance Meetup'ına katılabilir miyim?
    Evet katılabilirsiniz, 200 kişilik bir sınır olduğunu unutmayın"

Alıntı: koinbulteni.com