Binance - %10 Geri İadeli

Başlatan kazims, 28 Kasım 2017, 12:41:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

İlk önce alttaki linkten kayıt olmalısınız

https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/binance-bitcoin-ve-altcoin-borsasi/msg549552/#msg549552

Sonra panel kısmındaki Kullanıcı Kimliği numaranızı bir yere alın.Binance Mail adreside gereklidir.

Sonra Altta verdiğim linke gidin en altta TAKE THE QUİZ e tıklayın.

[spoiler]https://coinmarketcap.com/earn/videos/what-is-nervos[/spoiler]

Karşınıza gelecek kutucukları mail kimlik bilgisi doldurun.

Sorulan sorular aşağıda cevapları onları işaretleyiniz. 8 Soru var alttan bakıp dikkatli şekilde seçiniz.

CKB token dağıtımında hesabınıza gelecek. Bir sınır var mı bilmiyorum. Yazılmış birşey yok.

Bu siteyi takip ederseniz ileri zamanda başka airdroplarda verecektir.

[spoiler]Quiz Answers:

Question: What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,871,315,121

2. Question: What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

3. Question: What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof of work (PoW)

4. Question: What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. Question: The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal...

Answer: Layer 2 development and scaling.

6. Question: What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The Ckbyte

7. Question: Nervos Native Token can be used for...

Answer: Store of Value

8. Question: The Nervos DAO acts as an...

Answer: Inflation shelter from secondary issuance[/spoiler]

RounderS

@kazims modum binance futures te bir koini logladım koin ileri gidiyor 1 haftadır bugun sanki ana bakiyem azalmiş acaba günlük faiz mi uyguluyorlar ?

kazims

Alıntı yapılan: RounderS - 17 Mart 2021, 02:32:41
@kazims modum binance futures te bir koini logladım koin ileri gidiyor 1 haftadır bugun sanki ana bakiyem azalmiş acaba günlük faiz mi uyguluyorlar ?
Olabilir. Futuresla hiç uğraşmadım. Spottayım ben.

RounderS

@kazims modum almişlar sordum fon olayı var günde üçkez ordan gidiyormuş

kazims

https://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/kayit-ol-10-geri-al/msg628577/#msg628577

%10 Geri İade Komisyon Kampanyası Başlatılmıştır.

cocoextra

Launcpad Token dağılımı bugün yapıldı..

2bnb = 14.5256 TKO aldım

Lansman fiyatı 0.1$ idi , 3$ dan satışı yaptım.

43$ küsür cepte  :-[

[spoiler]  ($$)[/spoiler]

RounderS

@kazims  merhaba pool a koin transfer ettim bi getirisi oluyor mu ?

kazims

Alıntı yapılan: RounderS - 22 Nisan 2021, 05:24:19
@kazims  merhaba pool a koin transfer ettim bi getirisi oluyor mu ?
Eşit miktarlarda bir dağıtım söz konusu. Zaten hesabını açarken yazıyor neler olduğunu. kabul edip açıyorsunuz. Getirisi var ama ne kadar bilemiyorum.

Ben daha çok spot kullandığım için pek bakmıyorum o kısma. Birde bnb stake etttim uzun zamandır. O kısımlara bakıyorum.

@nebu bu konularda daha bilgili ona soralım.

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 22 Nisan 2021, 13:29:16
Eşit miktarlarda bir dağıtım söz konusu. Zaten hesabını açarken yazıyor neler olduğunu. kabul edip açıyorsunuz. Getirisi var ama ne kadar bilemiyorum.

Ben daha çok spot kullandığım için pek bakmıyorum o kısma. Birde bnb stake etttim uzun zamandır. O kısımlara bakıyorum.

@nebu bu konularda daha bilgili ona soralım.

Aman üstadım sen varken bana laf düşmez :)

Ama birkaç kelam edeyim.

Binance sürekli yeni listelenecek tokenlar için launchpool açıyor. Buraya BUSD ve BNB aktararak gelir elde ediliyor. Gelirler bildiğim kadarıyla saatlik hesaplanıyor ve istenildiği zaman çekiliyor. Risk sevmem, param ufak ufak ama güvenli bir şekilde değerlensin diyorsanız parayı yatırmanız gereken yer burasıdır. BUSD risksizdir, BNB riskli. Bugün 500-600 civarında seyreden BNB yarın 50'li rakamları da görebilir. Bu, bütün stabil olmayan kripto paralar için geçerlidir. POOL yatırımı yaparken sadece bunu göz önünde bulundurun.

Hazır yazmaya başlamışken coşayım birazcık :)

Kimseye kaldıraçlı işlem önermiyorum. LONG işleriyle uğraşmamanız menfaatinize olacaktır. Paranız sıfırlanınca ortalıkta şapşik şapşik gezersiniz. Geçen gün ne kadar hesabın sıfırlandığını haberlerde okumuşsunuzdur. Adamlar o paraları kolay kolay yedirmez kimseye.

İyisi mi bu işe niyet etmişseniz Kazım ya da benim gibi spot piyasada eyleşin durun :)

Tavsiye alacaksanız da forumumuzun balinası @kazims üstadımıza danışmadan pozisyon açmayın :g