Binance - %10 Geri İadeli

Başlatan kazims, 28 Kasım 2017, 12:41:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

4.4 bnb ye 2.2 Lazio token aldık. 2.2 usdt değerinde. 1 usdt fiyattan alınan token 35 usdt ye satıldı. 2 3 alsat ile 2.2 usdt yi 82 usdt yaptık.

@nebu sen bunlara bakmıyon mu hiç.

wavesleri verdim bnb yaptım. Lazio tokena girdik ama çok az veriyor. BNB toplamak lazım. Bu ön satışlarda kazanç çok iyi.

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 21 Ekim 2021, 17:19:51
4.4 bnb ye 2.2 Lazio token aldık. 2.2 usdt değerinde. 1 usdt fiyattan alınan token 35 usdt ye satıldı. 2 3 alsat ile 2.2 usdt yi 82 usdt yaptık.

@nebu sen bunlara bakmıyon mu hiç.

wavesleri verdim bnb yaptım. Lazio tokena girdik ama çok az veriyor. BNB toplamak lazım. Bu ön satışlarda kazanç çok iyi.

Borsa tokenlarını toplamak için ayıyı bekliyorum. Şu anda fiyatlar çok yüksek. Yılbaşından sonra düşsün bakalım. Elimdeki BNB'leri 260 USDT'den satmıştım (pişmanlık). Bu nedenle ön satışlara katılamıyorum.

kazims

DAR
Mines of Dalarnia, An Action Adventure Play-to-Earn Game on Binance Smart Chain.
Total Rewards: 24.000.000,00
Farming Period:30 day/s

Yeni bir ön satş daha geliyor. DAR

Bnb si olanlar deneyebilir. İlk farm yaptırıp ödül olarak verecek galiba sonra satış. @cocoextra doğru mudur ?

Ben stake ettim bugünden.

cocoextra

Alıntı yapılan: kazims - 29 Ekim 2021, 01:42:46
DAR
Mines of Dalarnia, An Action Adventure Play-to-Earn Game on Binance Smart Chain.
Total Rewards: 24.000.000,00
Farming Period:30 day/s

Yeni bir ön satş daha geliyor. DAR

Bnb si olanlar deneyebilir. İlk farm yaptırıp ödül olarak verecek galiba sonra satış. @cocoextra doğru mudur ?

Ben stake ettim bugünden.

Ön satış olmuyor burada direk listeleme olacak , farming sonlarına doğru fiyat belli olmaya başlar.

Daha sonra listeleme günü elimizdeki malı satıyoruz.

Ön satış gibi karlı olmuyor maalesef ama yinede damliyor :)

Launchpad / Launchpool / Pool  kısmına gelerek saat başı hasat edilebilir.

nebu

Önsatış olaylarını yakın takibe aldım, hatta bir süre sonra çok güzel kazanç sağlayacak duyurularım olabilir. Bizi izlemeye devam edin :g @kazims hazır ol para kazanmaya :DD

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 06 Kasım 2021, 18:13:41
Önsatış olaylarını yakın takibe aldım, hatta bir süre sonra çok güzel kazanç sağlayacak duyurularım olabilir. Bizi izlemeye devam edin :g @kazims hazır ol para kazanmaya :DD

FC Porto Fan Token
A Binance Fan Token for FC Porto on Binance Smart Chain.
Tokens Offered
4.000.000,0000 PORTO
Sale Price
1 PORTO = 1.00000000 USD

9 Gün sonra listelenecek.
Şu anda DAR farm yapıyorum. 6 adetini 6 usdt den sattım.

BNB ile porto token alabileceğiz. Şu anda elimizdeki BNB ortalamasını alıyorlar. Son 4 günde farmdan çıkıp Porto tokena gireceğim.

Lazio Token da 1 usdt idi. 35 usdt ye satmıştık. 2.2 adet vermişlerdi. 4 küsur bnb ye.

BNB si olanlar bu portoyuda değerlendirebilir.

Bu arada BNB leri 482 den almıştık şu anda 620 usdt lerde. İki taraftanda kzanç sağlamış olduk.

cocoextra

Alıntı yapılan: kazims - 07 Kasım 2021, 01:36:09
FC Porto Fan Token
Tokens Offered
4.000.000,0000 PORTO
Sale Price
1 PORTO = 1.00000000 USD

BNB ile porto token alabileceğiz. Şu anda elimizdeki BNB ortalamasını alıyorlar. Son 4 günde farmdan çıkıp Porto tokena gireceğim.

Lazio Token da 1 usdt idi. 35 usdt ye satmıştık. 2.2 adet vermişlerdi. 4 küsur bnb ye.

Bu arada BNB leri 482 den almıştık şu anda 620 usdt lerde. İki taraftanda kzanç sağlamış olduk.

Şimdide City listelemesi geldi  CHZ/BUSD/BNB stake ederek City farmı yapabileceğiz.

Aynı zaman içerisinde bu kadar yoğun POOL/PAD etkinliği hiç olmamıştı , Cz BNB'yi 1000$ yapmadan durmayacak gibi.

Cz BSC ağına çok yatırım yaptı ve şuan Solana ağına bel altı oynuyor neredeyse hiç bir Sol projesini listelemiyor.

Aslında CİTY listelemesinide yapmayacaktı  sosyal medyada çok baskı yaptılar  ama yine kendi kasasını düşünüyor kesinlikle.

KrAleX1907

Alıntı yapılan: cocoextra - 10 Kasım 2021, 13:57:49
Şimdide City listelemesi geldi  CHZ/BUSD/BNB stake ederek City farmı yapabileceğiz.

Aynı zaman içerisinde bu kadar yoğun POOL/PAD etkinliği hiç olmamıştı , Cz BNB'yi 1000$ yapmadan durmayacak gibi.

Cz BSC ağına çok yatırım yaptı ve şuan Solana ağına bel altı oynuyor neredeyse hiç bir Sol projesini listelemiyor.

Aslında CİTY listelemesinide yapmayacaktı  sosyal medyada çok baskı yaptılar  ama yine kendi kasasını düşünüyor kesinlikle.

Bnb den sonra sira twt ye gelirse iyi olur onu da bos gecmeyecektir CZ :)

cocoextra

Alıntı yapılan: kazims - 07 Kasım 2021, 01:36:09
FC Porto Fan Token
Tokens Offered
4.000.000,0000 PORTO
Sale Price
1 PORTO = 1.00000000 USD

Pancakeswap İDO'da Ön satış olacak fiyat 2$ , ayrıntılar ;

https://pancakeswap.finance/voting/proposal/QmaakXYpydAwCgTuSPe3R2ZNraRtkCbK6iBRqBCCdzqKEG

kazims

Toplamda 1 milyon usdt lik nft airdrop dağıtılacak. Yapmanız gereken ilk sayfadan binance kayıt olup

https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/binance-bitcoin-ve-altcoin-borsasi/

apk indirmek. Sonra 6 gün içinde aşağıdaki anlatıları yapmak. Sonra beklemek şansımız varsa payımızı almak.

-Binance mobil anasayfadan ekranı aşağı kaydırıp "Marketplace"gir
-Mobox Games'e gir
-Avatar kutusunu açtıktan sonra "go"
-"tickets"bölümüne girdikten sonra
-ID kısmına bunu yazarsanız ekstra 1 bilet hakkı veriyor

id numarası: 7157685

@nebu kaçırma sende  -:))