Binance - %10 Geri İadeli

Başlatan kazims, 28 Kasım 2017, 12:41:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 01 Aralık 2021, 02:08:39
Toplamda 1 milyon usdt lik nft airdrop dağıtılacak. Yapmanız gereken ilk sayfadan binance kayıt olup

https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/binance-bitcoin-ve-altcoin-borsasi/

apk indirmek. Sonra 6 gün içinde aşağıdaki anlatıları yapmak. Sonra beklemek şansımız varsa payımızı almak.

-Binance mobil anasayfadan ekranı aşağı kaydırıp "Marketplace"gir
-Mobox Games'e gir
-Avatar kutusunu açtıktan sonra "go"
-"tickets"bölümüne girdikten sonra
-ID kısmına bunu yazarsanız ekstra 1 bilet hakkı veriyor

id numarası: 7157685

@nebu kaçırma sende  -:))

Sayende kaçırmadım :y

kazims

Send at least 0.01 BUSD/USDT to a Binance friend by entering their phone number, email address or pay ID and you will receive a BUSD reward of up to 777 BUSD.
Competition Period: 2022-04-20 00:00 AM to 2022-05-08 11:59 PM

Binance istediğiniz birine 0.01 BUSD yolladığınızda çekilişle rastgele BUSD verecek. Son gün 8 Mayıs.

nebu

Arkadaşlar, 2000 USDT ve 2000 BUSD limitli %10 stake getirisi var Binance'da. Trade sevmeyenler değerlendirebilir ;)

https://www.binance.com/en/savings#lending-demandDeposits

kazims

Bu fotografını galeriye kaydedin. Binance uygulamasında en üstte QR kodu tarama alanına gelin ve resmi taratıp busd ödülünüzü alın.

universitely76

@kazims hocam nerelerdesin, konu öksüz kalmış..

Binance hesabımda gariplikler var, daha doğrusu havadan coinler geliyor. Görseldeki Near ve Dot hariç diğerleri hesabıma Launchpool dağıtımından yüklenmiş görünüyor. Benim herhangi bir girişimim başvurum olmamıştı ama garip olarak nasiplenmişiz..  ($$)

Şu sıra imzasız'ım...

cocoextra

Alıntı yapılan: universitely76 - 26 Ocak 2024, 16:00:40
@kazims hocam nerelerdesin, konu öksüz kalmış..

Binance hesabımda gariplikler var, daha doğrusu havadan coinler geliyor. Görseldeki Near ve Dot hariç diğerleri hesabıma Launchpool dağıtımından yüklenmiş görünüyor. Benim herhangi bir girişimim başvurum olmamıştı ama garip olarak nasiplenmişiz..  ($$)

Elinizde BNB varmı ? BNB var ise LP'dan dağıtım oluyor ondan geliyordur.

universitely76

Alıntı yapılan: cocoextra - 28 Ocak 2024, 13:04:26
Elinizde BNB varmı ? BNB var ise LP'dan dağıtım oluyor ondan geliyordur.
Evet BNB vardı hesapta.. havadan geliyor dedikleri bu olsa gerek :)
Şu sıra imzasız'ım...

kazims

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Şubat 2024, 16:49:32
Evet BNB vardı hesapta.. havadan geliyor dedikleri bu olsa gerek :)

modum açıklamış. Uzak kaldık bu işlerden Pek ilgilenemedik.

atsilak

merhaba arkadaşlar. son gelişmelerden sonra bu borsadan diğer borsalara çekim yapabilecek miyiz. türkiye kullanıcılarına tüm pazarlama faaliyetlerini sonlandıracağız diyor. bu tam olarak ne demek. spot işlem yapıp yapamayacağımız, çekim ya da gönderim yapıp yapamayacağımız ile ilgili ayrıntılı bir bilgi bulamadım.

cocoextra

Alıntı yapılan: atsilak - 29 Ağustos 2024, 14:18:23merhaba arkadaşlar. son gelişmelerden sonra bu borsadan diğer borsalara çekim yapabilecek miyiz. türkiye kullanıcılarına tüm pazarlama faaliyetlerini sonlandıracağız diyor. bu tam olarak ne demek. spot işlem yapıp yapamayacağımız, çekim ya da gönderim yapıp yapamayacağımız ile ilgili ayrıntılı bir bilgi bulamadım.

Trbinance üzerinden bütün işlemlerimize devam edeceğiz, şuan için hiç bir sorun yok.