Keybux (SCAM)

Başlatan Metilli, 09 Eylül 2012, 15:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

(scm)

SCAM

Keybux yeni PTC sitesi. Şuan 600 civarı üyesi var. İlk 3000 üyeye ultimate üyelik veriyor 6 aylık. Ayrıca başlarken 0.5 dolar purshace balance veriyor.
Ref kiralamak 0.6 dolar ve sonsuza kadar. Ultimateseniz günlük tıklamanız 0.11 dolar veriyor. Daha ödeme almadım. İsterseniz bir deneyin. Ben yarın ilk refimi kiralamı düşünüyorum. Eğer refler çalışırlarsa size de haber veririm.

Pay rates                       Standart  Premium   Elite         Ultimate
Pay per click                $0.0100    $0.0100    $0.0150    $0.0200
Pay per referral click    $0.0025    $0.0075    $0.0100    $0.0100

Detaylı bilgi isterseniz Pm atın.

Minimum ödeme miktarı 1 dolar.

hakanatik01

Beni kirala:) hakanatik01 ref 0,5:P şaka bir yana daha erken ref için ben destek için tıklıycam umarım ödeme alırsın o zaman düşün ref kiralamayı falan şimdi beleş ref bulmak daha iyi:)

Metilli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2012, 15:53:47
Beni kirala:) hakanatik01 ref 0,5:P şaka bir yana daha erken ref için ben destek için tıklıycam umarım ödeme alırsın o zaman düşün ref kiralamayı falan şimdi beleş ref bulmak daha iyi:)

Teşekkürler hakan :) Ben 1 dolar yapınca o parayı aktaracagım purshace'e ve 2 ref kiralayacagım. Hadi bakalım 9 güne toplayacagım 1 dolar görecegiz :) Belki deneme amaclı paypaldan atarım 1 dolar :D

moonisblack

rfinden üye oldum destek için tıklıycam fakat burası fazla gitmez  :g

kalakara

Aynen bende öyle refinden üye oldum destek için tıklıycam...Kolay gelsin

Düzeltme: Mesajlarınızın tamamında büyük harf kullanmayınız. - Anıl

Metilli

Alıntı yapılan: moonisblack - 09 Eylül 2012, 17:33:34

Teşekkür ederim destek olan herkese de neden fazla gitmesin bu site? :D

moonisblack

Alıntı yapılan: Metilli - 09 Eylül 2012, 17:57:17
Alıntı yapılan: moonisblack - 09 Eylül 2012, 17:33:34

Teşekkür ederim destek olan herkese de neden fazla gitmesin bu site? :D
1000 kişiye ultimate verdi 1 senelik sence gidermi? şu anki reklamları tıklayıp (96 tane reklam var şu anda)
ödeme istese herkez 1 günde kapanır
0.5$ purchase balance la başlatıyor bu demekki (-500$ içerde başladı)
eheheh deneyelim bakalım nekadar gidecek bende merak ettim
ödeme alamasakta reklam veririz gittiği yere kadar ;)

Metilli

Vallahi hocam dediğiniz doğru ancak ben şöyle düşünüyorum, 0.5 dolar verdi ama çekilemeyen bir miktar bu site içinde harcamak zorundayız nasıl olsa :) Bilemiyorum dediğiniz gibide olabilir belki patlar belki patlamaz. Ama ben biraz uğraşmak istiyorum bakalım bir kaç ptc sitesiyle daha. Ama 2 ay içinde artık neo ve ptcbox harici ptclere girecegimi düşünmüyorum artık. Ama destek için her zaman tıklarım   :) O:-)

Edit: Ayrıca tanıtıma ekledim minimum para çekme tutarı 1 dolar :) Hatta site içindeki parayı purshace'a bile aktarmak için 1 dolar biriktirmemiz gerekiyor

hakanatik01

moonisblack dediklerine bende katılıyorum hayırlısı deneyip görcez:) yatırım yapmayın diye yoksa tıklarız sorun değil:)hem umarım herkes sizden olur ki 1 an önce ödeme yapıcak mı görmüş olururuz.

ayrıca ptcbox'ın yanına Clixsense güzel gider bence yıllık 17 dolar:) tahminime göre hiçbirşey yapmasak gride tıklasak gene karlı kapatırız gibi:)

moonisblack

upgrade fiyatlarına şimdi baktım 1000 kişiden sonra upg eden devam eden olursa belkide yürür gider :D
çok olumsuz yaklaşmışım özür  O:-)