Payza Hakkında Bir Soru

Başlatan WEBMONEY, 10 Eylül 2012, 00:08:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Ben şimdik yeni hesap alayım dedim sorunsuz aldım :P bir sorun olmadı resimli anlatımı güncellerim 30dk 1 saate;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 12 Mayıs 2014, 02:41:02
Şimdi baktım da hocam telefon için onay bölümü göremedim.Onaylı yapmak için kimlik ve adınıza kayıtlı fatura istiyor.Böyle değildi daha önce sanki....

İlk hesap açılışta mı istiyordu ,hatırlayamadım ben de  (eht) ladım sanırım  :)

Hoşgeldiiin :D

Armut Armut :P

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Mayıs 2014, 02:40:05
O zaman biz gidelim.. Siz börek yapınca geliriz :P

Hadiyin arkadaşlari herkes saklansın :D Elma dersem çıkarsınız...Armut dersem çıkmayın, daha börek olmamış demektir :P

Armut :D

heee tabi tabii bizde yedik bu numarayı :D börekleri lüpletene kadar armut :D bitirincede elma hadi çıkın, ama börek kalmadı demiiii :))

nouma26

Hocam Nükhet Hanımın kafası şimdi hesapta olur böreğin içine malzemeyi koymaz öyle de börek yenmez ki  :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 12 Mayıs 2014, 02:45:03
heee tabi tabii bizde yedik bu numarayı :D börekleri lüpletene kadar armut :D bitirincede elma hadi çıkın, ama börek kalmadı demiiii :))

:)) :)) :)) :PP

Alıntı yapılan: nouma26 - 12 Mayıs 2014, 02:45:56
Hocam Nükhet Hanımın kafası şimdi hesapta olur böreğin içine malzemeyi koymaz öyle de börek yenmez ki  :PP

Bu saatte börek bulup da bir de beğenmeyecek miyiz yani :D
Varsın malzeme az olsun :D Kürt böreği der, şekerler yeriz :D

nukhet

siz bir MEVLANA turu düzenleyip Konya ya gelin, Elif ile birlikte sizi hem gezdirir hem de börek yediririz, ayrıca Konya nın etli ekmeği meşhurdur, bir kere yiyin, sırf onu yemek için bir daha gelirsiniz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 12 Mayıs 2014, 02:50:34
siz bir MEVLANA turu düzenleyip Konya ya gelin, Elif ile birlikte sizi hem gezdirir hem de börek yediririz, ayrıca Konya nın etli ekmeği meşhurdur, bir kere yiyin, sırf onu yemek için bir daha gelirsiniz :)

Teşekkürler, düşünmeniz yeter :)

Anlaşıldı, bu gece börek yokmuş akadaşlar...

[spoiler]Elma :PP[/spoiler]

nouma26

Önce börek mi isteseydik yani  :P

nouma26

Ben karnım aç yatayım bari  :PP