Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Şimdiden hayırlı olsun ozaman :y

Nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum yetenek bence netbook kullanmak benim parmaklar mı büyük acaba anlamadım:g kardeşimde var arada kullanmak istiyorum çok zor geliyor bana ne film izlenebiliyor ne bişi site açıyorsun ekrana sığmıyor kaydırma çubuklarıyla farenin orta tuşuyla falan boğuşuyorsun  zor iş netbook kullanmak kullananları ayakta alkışlıyorum:g renk olarak beyaz çok güzel gözüküyor birde çok hafif..

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ekim 2012, 12:42:19
8 saat batarya ömürü.. Katalog değeri diye yazmıyorum.. gerçekten ürünü 8 saat kullanabiliyorsun :D
bu süper bir özellikmiş alacak olsam pil ömründen başka birşeye bakmam ben :g diğer özellikleri 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor.[belli fiyat aralıklarında]

Tekrardan hayırlı olsun şimdiden yeni  netbookunuzla bol kazançlar inşallah.

lovablegs

bende yaklaşık  6 aydır samsung marka bir netbook kullanıyorum iş yeri kullanımı için...performansı gayet iyi internetteki tüm işlemlerimi bununla hallediyorum ama bildiğiniz gibi kısıtlı kalıyor...oyun vs.. yok...
ben ürünümden çok memnunum özellikleri aynı senin verdiğin gibi ..zaten hepsi birbirinin benzeri ..hakan zamanla alışıyorsun ufaklığına benim hiç notbookum olmadığı için çok kolay alıştım..nerdeyse tüm filmlerimi bundan izliyorum :)

tolgacan86

Evet biraz acele oldu ama çokta araştırmaya gerek görmedim, elisa hocamın tavsiye ettiği, ender abininde onay verdiği bu Packard Bell' i hepsiburadadan aldım :) Tşk ederim yardımlarınız için :)

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ekim 2012, 19:01:35
Evet biraz acele oldu ama çokta araştırmaya gerek görmedim, elisa hocamın tavsiye ettiği, ender abininde onay verdiği bu Packard Bell' i hepsiburadadan aldım :) Tşk ederim yardımlarınız için :)

Hayırlı olsun. Yenge hanım gülegüle kullansın.    ;)

Arada sanada ödünç verirse müptelası olursun dikkat et.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

lovablegs

hayırlı olsun tolgacan güzel seçim olmuş ...

yeni konu açmım şimdi logitech kablosuz mausemin tekerlek tuşuyla rahatça yeni sekmeler açıyodum artık hiç bi şekilde açamıyorum sadece sağ tuşla açıyorum baya bir zor oluyor...bozuldumu acaba veya neden olmuş olabilir ???

enderege

Alıntı yapılan: lovablegs - 22 Ekim 2012, 20:14:27

yeni konu açmım şimdi logitech kablosuz mausemin tekerlek tuşuyla rahatça yeni sekmeler açıyodum artık hiç bi şekilde açamıyorum sadece sağ tuşla açıyorum baya bir zor oluyor...bozuldumu acaba veya neden olmuş olabilir ???

Pili zayıflayınca bende de yapıyor. Kolay kolay bozulmaz logitech.

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ekim 2012, 20:19:40
mouse demişken netbook yanında şunlarıda aldım:

Kılıf şeklinde neopren bir çantası kutu içinde çıkıyor.